İZKİTAP için ESHOT'tan ulaşım kolaylığı: Ek seferler düzenlendi

Gaziemir Fuar İzmir’de düzenlenecek 4. İzmir Kitap Fuarı (İZKİTAP) için ESHOT ilave seferler düzenleyecek. Ayrıca Bornova Metro ve Buca Şirinyer aktarma merkezlerinden geçici servisler de çalıştırılacak

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 16:06

İZKİTAP-4. İzmir Kitap Fuarı, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde İZFAŞ ve TACT Fuarcılık iş birliği ile 26 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. ESHOT Genel Müdürlüğü fuar için özel ulaşım önlemleri aldı. ESHOT Genel Müdürlüğü, Gaziemir Fuar İzmir’de düzenlenecek 4. İzmir Kitap Fuarı (İZKİTAP) için harekete geçti. İZKİTAP için mevcut otobüs hatlarını ilave seferlerle eklenecek. Bornova Metro ve Buca Şirinyer aktarma merkezlerinden ise geçici servisler çalıştırılacak.

Mevcut hatlara ek seferler

Mevcut olan 92 numaralı Fuar İzmir-Üçyol Metro (Karabağlar ve Metro bağlantılı), 610 numaralı Fuar İzmir-Gaziemir Semt Garajı (İZBAN bağlantılı) ve 650 numaralı Fuar İzmir-Balçova (Üçkuyular İskelesi ve F.Altay Metro İstasyonu bağlantılı) otobüs hatları, ek seferlerle desteklenecek.

Bornova ve Buca’dan geçici seferler

Ek seferlerin yanı sıra, fuar süresince Bornova Metro ve Buca Şirinyer aktarma merkezlerinden geçici servisler hizmet verecek. Ulaşımın aksamaması için fuar çevresindeki kritik noktalarda motorize ekipler bulunacak ve yoğunluk olan hatlar ek seferlerle desteklenecek. Tüm hatların sefer saat bilgileri ise eshot.gov.tr adresinden erişilebilir olacak.