İzmir Büyükşehir adayı Dağ: 5 sene sonra hizmetlerimiz konuşacak

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, "5 yıl sonra, burada biz konuşmayacağız. 5 yıl sonra gerçekleştirdiğimiz hizmetler kendi adımıza konuşacak." şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2024 00:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2024 00:35

Seçim kampanyasına hız kesmeden devam eden Hamza Dağ, ilçe ilçe ve sokak sokak ziyaretlerini sürdürüyor. Bu bağlamda, Hamza Dağ'ın bugünki üçüncü durağı Kiraz ilçesi oldu. Yeşildere Mahallesi'nde düzenlenen iftar programına, Dağ'a eşi Zeynep Dağ, Tarım ve Orman eski Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Cumhur İttifakı Kiraz Belediye Başkan Adayı Saliha Özçınar Kutlu eşlik etti.

"Çok işimiz var," diyen Dağ, İzmir'in büyük ölçüde daha fazla hizmet beklediğini belirtti. "Şehir, neredeyse taşra bölgelerinden daha fazla hizmete ihtiyaç duyuyor durumda. Hem metropolde hem de kırsal bölgelerde yapacak çok işimiz var. Yollarımızı ve üretim altyapımızı en iyi seviyeye getirmemiz gerekiyor," şeklinde konuştu.

"Hizmetlerimiz konuşacak," diyen Hamza Dağ, samimi bir şekilde çalışacaklarını vurgulayarak, "Çok çalışarak, büyük bir mücadeleyle ve bu çalışmanın yaratacağı sinerjiyle Allah'ın izniyle İzmir'in 30 ilçesine, bin 294 mahallesine ulaşacağız. 5 sene sonra burada biz konuşmayacağız. 5 sene sonra gerçekleştirdiğimiz hizmetler bizim adımıza konuşacak," dedi.

Kiraz'da uzun zamandır yapılamayan hastane konusuna da değinen Hamza Dağ, şunları söyledi: "Hastanenin yapılmasını 7 kez engellediler, 'Hastanede rant var' diye. 'Kiraz'ın hangi rantı olabilir?' diye sordum, ancak hiçbir cevap alamadım. Ancak merak etmeyin, 1 Nisan'dan sonra büyükşehir belediyesi açtığı davayı geri çekecek. Yeniden planlama yapıldı ve süreç devam ediyor. Onlar istese de istemese de, Allah'ın izniyle hastaneyi Kiraz'a kazandıracağız."

Hamza Dağ, iftar programının ardından Beydağ ilçesine geçti. Burada AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Cumhur İttifakı Beydağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ay ve AK Parti Beydağ İlçe Başkanı Zafer Yüksel ile birlikte Ulus Meydanı'ndaki kahvehane bölgesinde hemşehrileriyle buluştu.

Hemşehrileri tarafından yoğun sevgiyle karşılanan Dağ, yaptığı konuşmada, "Biz İzmir'e sevdalıyız, biz İzmir'in 4.5 milyon insanına sevdalıyız, biz İzmir'in sorunlarını çözme gayreti içindeyiz. Biz bunun için çaba gösteriyoruz," ifadelerini kullandı.

Hamza Dağ ve beraberindekiler, hemşehrileriyle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra bölgeden ayrıldı.