İzmir’de Arabada Film Keyfi başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Yeniden Sinematek film gösterimleri, ‘Arabada Film Keyfi' ile 17-24 Ekim’de sinemaseverlerle buluşuyor

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 10:46

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Yeniden Sinematek film gösterimleri, ekim ayında sinemaseverlere nostaljik bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 'Arabada Film Keyfi' adıyla gerçekleşecek bu etkinlik, şehrin büyüleyici atmosferi eşliğinde, araç içinde film izleme keyfini tekrar yaşatacak. Sinema tutkunları, birbirinden özel filmlerle bu unutulmaz etkinlikte buluşarak, sinemanın büyüsünü farklı bir deneyimle hissedecek.

SINIRLI SAYIDA KATILIMCI KABUL EDİLECEK

Gösterimlerin ücretsiz olarak sunulacağı bu programda, sınırlı sayıda katılımcı kabul edilecek. Bu nedenle, etkinliğe katılmak isteyenlerin www.izmir.art adresi üzerinden başvuru yapması önem taşıyor. İnciraltı Süleyman Demirel Meydanı'nda düzenlenecek gösterimlere, araçların alınması saat 18.30'da başlayacak ve film gösterimi ise saat 20.00'de sinemaseverlerle buluşacak. 17 Ekim'de ikonik film ‘Geleceğe Dönüş’ yer alıyor. Zaman yolculuğu temasını işleyen bu film, katılımcılara hem nostaljik hem de heyecan dolu anlar yaşatacak. 24 Ekim'de ise hayal dünyasına adım atarak ‘Wonka’, sinemaseverlere renkli ve eğlenceli bir gece sunacak. Bu keyifli etkinlik serisi, İzmir'de açık havada sinema izleme deneyimini yeniden canlandırırken, katılımcılara unutulmaz bir ekim akşamı vaat ediyor.