İzmir’de moda rüzgarı: 2025’in trendleri podyumda

Türkiye'de fuarcılığın merkezi İzmir aynı anda üç önemli tekstil ve hazır giyim fuarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Fuarlar ile modaya yön verilirken düzenlenen defilelerde 2025 yılının trendleri görücüye çıkacak

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 13:20

İzmir, üç büyük tekstil ve hazır giyim fuarına ev sahipliği yapıyor.  Fashion Prime, Fashion Tech ve Fashion Home, sektör profesyonellerini bir araya getirirken, aynı zamanda 2025’in trendleri podyuma taşınacak.

İzmir’de modaya yön veren buluşma

İZFAŞ tarafından düzenlenen Fashion Prime – 7. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı kapsamında ünlü mankenlerin katılımıyla dört defile gerçekleştirildi. Özel dantellerin ve kumaşların kullanıldığı 2025 yılının trendleri, ünlü manken Özge Ulusoy’un yanı sıra Duman Fashion Model Event’in 25 modeli tarafından sunuldu.

185 parçalık koleksiyon

Tasarım kıyafetler defile öncesinde modellerin üstünde iğnelenerek yapıldı. Organizasyonunun tasarımcılığını Erkan Yılmaz üstlenirken defilelerin koreografisini Serkan Duman ve Gökhan Duman yaptı. Firmaların 2025 koleksiyonları, renkli görüntülere sahne olurken gün boyu süren defilelerde toplamda 185 parçalık koleksiyon yer aldı.

Büyük ilgi görüyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından düzenlenen Fashion Prime – 7. Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı ile İZFAŞ – İzgi Fuarcılık ortaklığıyla gerçekleştirilen Fashion Tech – 3. Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı ve ilk kez yapılan Fashion Home İzmir - Ev Tekstili Fuarı, büyük ilgi görüyor