İzmir’de şampiyonluk kutlaması: Galatasaraylı taraftarlar yağmura rağmen meydanlara akın etti

İzmir'de yoğun yağış altında Galatasaray taraftarları maç sonrası Gündoğdu Meydanı'nda buluştu, Alsancak'ta kutlama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2024 22:23
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2024 22:23

İzmir'de yoğun yağışa rağmen Galatasaray taraftarları, maçın bitiş düdüğüyle birlikte Gündoğdu Meydanı'na akın etti. Ellerinde bayraklarla takımları lehine tezahürat yapan taraftarlar, meşaleler yakarak ve havai fişekler atarak kutlama yaptı. Alsancak'a araçlarıyla gelen taraftarlar, korna çalarak şampiyonluk sevincini yaşadı. Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde ise Fenerbahçe forması giyen bazı taraftarlar, Galatasaraylıların kutlamalarına eşlik ederek dostluk örneği sergiledi. Kutlamalar nedeniyle trafikte zaman zaman yoğunluk yaşandı.

Fenerbahçeli eşini şampiyonluk kutlamasına getirdi

Kentteki kutlamalarda renkli bir görüntü de dikkat çekti. Fenerbahçe formasıyla kutlamalara gelen vatandaş Semih Ortaç, Galatasaraylı eşini şampiyonluk kutlaması için konvoya getirdi. Ortaç, "Yıllardır aynı derdi çekiyorum ama eşime feda olsun. Kutlamalara her zaman çıkarım" dedi. Semih Ortaç'ın eşi Ayşegül Ortaç ise, "Bu 4 oldu. 9 senedir evliyiz 4'üncü kez beni şampiyonluk kutlamasına getirdi. Yakında o da Galatasaraylı olur diye düşünüyorum" dedi.

Denizli'de uzun konvoylar ve coşkulu kutlamalar

Denizli'de Galatasaray taraftarları, araçlarıyla uzun konvoylar oluşturarak şehir turu attı. 15 Temmuz Delikliçınar Şehitleri Meydanı'nda toplanan taraftarlar, meşaleler yakarak ve Galatasaray bayrakları sallayarak şampiyonluk sevincini yaşadı. Kampüs bölgesindeki taraftarlar da yoldan geçen konvoylara alkışlarla eşlik etti, şehirde büyük bir coşku hakim oldu.

Manisa'da Şampiyonluk Marşları

Manisa'daki Mustafa Kemal Paşa Caddesi'nde toplanan Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının marşlarını söyleyerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Ellerinde meşaleler ve bayraklarla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na yürüyen taraftarlar, meydanda büyük bir kutlama gerçekleştirdi.

Uşak'ta Davullarla Danslı Kutlama

Uşak'ta taraftarlar 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda toplandı. Marşlar söyleyip davullar eşliğinde dans eden Galatasaraylılar, İsmet Paşa Caddesi'nden eski Uşak Belediyesi hizmet binası önüne yürüyerek kutlamalarını sürdürdü. Araçlarla konvoy yapan taraftarlar, şehirde büyük bir coşku oluşturdu.

Aydın'da Coşkulu Yürüyüş

Aydın'da Galatasaraylı taraftarlar, Atatürk Kent Meydanı'nda toplanarak sloganlar atıp meşaleler yaktı. Sarı-kırmızılı bayraklarla Adnan Menderes Bulvarı'nda yürüyen taraftarlar, şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.