İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2024?

İzmir Enternasyonal Fuarı, 2024 yılında da kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor. Peki, İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor? İşte İzmir Enternasyonal Fuarı 2024 açılış tarihi ve detayları...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2024 15:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2024 15:31

İzmir'in kalbinde düzenlenen ve her yıl binlerce ziyaretçiyi ağırlayan İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl da 93.kez heyecanla kapılarını açmaya hazırlanıyor. Kültürpark'ta düzenlenen bu prestijli etkinlik, iş dünyası ve ziyaretçileri buluşturan önemli bir platform olarak öne çıkıyor. Fuarın bu yılki teması, katılımcı firmalar ve etkinlikler hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde. Peki, 2024 İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman başlayacak? İşte İzmirlilerin heyecanla beklediği İzmir Enternasyonal Fuarı 2024 açılış tarihi

İZMİR FUAR LUNAPARK NE ZAMAN AÇILIYOR 2024

İzmir'in merkezinde yer alan İzmir Enternasyonal Fuarı, 2024 yılında da çeşitli etkinliklere kapılarını açacak. Bu etkinlikler arasında en çok dikkat çekenlerden biri de İzmir Fuar Lunaparkı. Hem yetişkinlerin hem de çocukların eğlenceli anılar biriktirebileceği bu alan, dünyanın en eski uluslararası ticaret fuarlarından biri olan İzmir Enternasyonal Fuarı'na ev sahipliği yapacak.

Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk fuarı olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı, İZFAŞ tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde ve Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı'nın desteğiyle 30 Ağustos-9 Eylül 2024 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanı'nda (Kültürpark) açık alanda gerçekleştirilecek.

2024 İZMİR ENTERNASYONAL FUARI TEMASI

30 Ağustos - 9 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek 93. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda teknolojinin geniş dünyasını keşfetmeye davetlisiniz. "Teknoloji" ana temasıyla düzenlenen fuar, Türkiye'nin tarihsel ve ekonomik önemini vurgulayan öncü bir etkinlik olarak, teknolojik sektör temsilcilerini ve son kullanıcıları bir araya getiriyor. İzmir Enternasyonal Fuarı, dünyadaki en yeni gelişmeleri sergileyen bir platform olarak, geleceğin ticaretine yön vermeyi sürdürecek.