İzmir haber: Elektrikli motosiklet bataryası çalan 5 kişi yakalandı

İzmir'in Bornova ilçesinde özel bir şirkete ait elektrikli motosikletlerin bataryalarını çalan 5 kişi, kısa sürede polis ekiplerince yakalandı. Hırsızlar motosiklet bataryalarını çaldıkları sırada güvenlik kameraları o anları kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 09:11

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Bornova ilçesinde farklı zamanlarda meydana gelen, özel bir şirkete ait elektrikli motosikletlerin bataryalarının çalınmasına yönelik olayla ilgili çalışma yürüttü. Polis ekipleri, olayların yaşandığı yerdeki güvenlik kameralarını inceleyerek, M.U., M.F.D., B.B., B.U. ve Ö.A. olarak kimliklerini belirledikleri şüphelilerin, elektrikli motosikletlerin bataryalarını çalıp başka kişilere sattıklarını ve kullandıklarını tespit etti.

Şüpheliler, kısa süre sonra polis ekiplerince kıskıvrak yakalanırken, çalınan malzemeler de firma yetkililerine teslim edildi. Gözaltına alınan 5 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin sona ermesiyle adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden M.F.D., B.B., B.U. ve Ö.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı, M.U. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.