İzmir haber: Özge’yi vuran eski eşin cansız bedeni bulundu

İzmir'de eski eşini vurarak ağır yaralayan ve kayıplara karışan zanlının, cansız bedeni bir su deposunda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 10:03

İzmir Çiğli Güzeltepe Mahallesi 8424 sokakta geçtiğimiz 7 Ekim sabahı saat 06.30 sıralarında meydana gelen korkunç olay sonrası yeni bir gelişme yaşandı. İzmir’de eşinden 2 yıl önce boşanan Özge Polat (34), işe gitmek için otobüs durağında beklediği esnada eski eşi Serkan Yıldız (34) tarafından tabancayla silahlı saldırıya uğradı ve ağır yaralandı. Tabancayla ensesi ve karnından vurulan Polat, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, eski koca olay yerinden kaçtı.

CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Özge Polat hastanede yaşam savaşı verirken, olayın üzerinden geçen 5 gün sonunda, dün akşam saatlerinde, eski eşin cansız bedeni bulundu.

Çiğli Güzeltepe 8414 sokakta bulunan bir su deposunun yakınlarından kötü kokular işiten çevre sakinlerinin polisi araması sonrasında olay yerine gelen ekipler, bir erkeğe ait olduğu belirlenen ve çürümeye yüz tutmuş cansız bir beden buldu. Yapılan ilk incelemede cesedin 7 Ekim günü eski eşini ağır yaraladıktan sonra kayıplara karışan Serkan Yıldız'a ait olduğu ve Yıldız'ın tabancayla kendisine ateş ederek intihar ettiği tespit edildi. Şahsın cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, soruşturma başlatıldı.