İzmir haber: Pompalı tüfekli saldırıda 1 kadın hayatını kaybetmişti! 5 kişi tutuklandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde pompalı tüfekle açılan ateş sonucu bir kadının ölümü ve 8 kişinin yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2024 19:43
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2024 19:43

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde yaşanan trajik olayda pompalı tüfekle gerçekleştirilen saldırı sonucunda bir kadın hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Olay, Yalı Mahallesi'nde bir düğün esnasında meydana geldi. İddiaya göre, uzun süredir devam eden husumet nedeniyle, Fikriye Silistireli ve ailesine ait ev kundaklanarak ardından pompalı tüfekle ateş açıldı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumu ağırdı ve maalesef Fikriye Silistireli tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili çalışma yürüten İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü ve Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şüphelileri belirlemek için çalışma yürüttü. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu olayı gerçekleştirenlerin A.G. (22), E.C. (20), G.A.D. (19), C.G. (24) ve Ş.G. (17) olduğu belirlendi. Şüpheliler Karşıyaka Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler sorgulanmak üzere Cinayet Büro Amirliğine götürüldü. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli de tutuklandı.