İzmir haber: Vurdukları adamı hastaneye götürdüler

İzmir’de alacak-verecek meselesi yüzünden alıkoydukları kişiyi silahla vuran şahıslar, yaralıyı hastaneye götürüp kaçtı.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 13:10
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 13:10

İzmir’in Buca ilçesinde bir grup, alacak-verecek meselesi yüzünden alıkoydukları kişiyi önce silahla vurdular, ardından yaralı halde hastaneye götürüp bıraktılar. Polisin yakaladığı 4 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Buca ilçesinde meydana geldi. M.Y.U. (20) isimli şahıs, sabah erken saatlerde alacak-verecek meselesi nedeniyle 4 kişi tarafından alıkonuldu ve omuz, göz ve boyun bölgesinden birer mermiyle vuruldu. Ardından zanlılar, yaralı genci motosikletle Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesine bıraktı ve olay yerinden uzaklaştı.

Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen olay sonrasında İzmir polisi şüphelilerin B.A. (21), K.D. (21), N.B.K. (22) ve H.V. (22) olduğunu belirledi. Tespit edilen 4 şüpheli, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonlarla yakalandı.

İşlemlerinin ardından adliye sevk edilen 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 1 şüphelinin işlemlerinin mevcutlu olarak devam ettiği bilgisi edinildi. Hastaneye kaldırılan genç adamın ise tedavisi sürüyor.