Karabağlar’da Cumhuriyet’in 101’inci yılı coşkuyla kutlanacak

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet’in 101’inci yılına özel düzenlediği etkinliklerle 27 Ekim'de tüm İzmir halkını bir araya getirerek bu anlamlı günü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2024 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2024 13:50

İzmir Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyetin 101’inci yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Karabağlar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Açık Sahne Konserleri’, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Karabağlar halkını bir araya getirerek Cumhuriyet’in kazanımları kutlamak amacıyla kapılarını açıyor. Etkinlik, 27 Ekim Pazar günü, Üçyol 100’üncü Yıl Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte, sanatçıların sahne alacağı konserler ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşatılması hedefleniyor. Şehrin farklı noktalarından gelen vatandaşlar, sadece müziğin tadını çıkarmakla kalmayacak, aynı zamanda dayanışma ve birlik duygularını pekiştirecekler.

ETKİNLİK PROGRAMI

Cumhuriyetin 101’inci yılına özel düzenlenen bu etkinlikte, tüm İzmir halkını bir araya gelerek bu anlamlı günü kutlamaları hedefleniyor. Program, saat 15.00 ile 17.00 arasında Öğrenci Müzik Toplulukları ’nın performansıyla başlayacak. Gençlerin yeteneklerini sergileyerek keyifli anlar yaşatacağı bu bölüm, katılımcılara unutulmaz bir müzik deneyimi sunacak.  Ardından, saat 19.00 ile 21.00 arasında Karabağlar Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, şef Cihan Önder yönetiminde sahne alacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün en sevdiği şarkılar dinleyicilere sunulacak. Etkinliğin finalinde ise saat 21.00 ile 22.30 arasında DJ Emre Geh’in performansı gerçekleştirilecek. Modern müziğin ritimleri eşliğinde, katılımcılar gece boyunca dans etme ve eğlenme fırsatı bulacaklar.