Karabağlar’da sokak hayvanları yeni sahiplerini arıyor

Karabağlar Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik düzenlediği sahiplendirme etkinliğini yarın saat 14.00-18.00 arasında Agora Alışveriş Merkezi’nde başlatıyor

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 14:18

Karabağlar Belediyesi, sokak hayvanlarına sıcak yuvalar bulmak için önemli bir etkinliğe daha imza atıyor. 'Yuvam Olur Musun?' adıyla düzenlenen bu sahiplendirme buluşması, ‘Biz Yaşatmayı Seçiyoruz’ sloganıyla hayvanseverleri bir araya getirmeye hazırlanıyor. 26 Ekim Cumartesi günü saat 14.00-18.00 arasında Agora Alışveriş Merkezi A Blok girişinde gerçekleşecek etkinlikte, barınaklardaki ve sokaklarda zor koşullarda yaşam mücadelesi veren sevimli dostlar, yeni yuvalarına kavuşma umuduyla sahiplendirilmeyi bekleyecek.

ETKİNLİKTE SOKAK HAYVANLARI YENİ YUVALARINA KAVUŞACAK

Belediyenin tüm hayvanseverleri davet ettiği bu özel buluşma, sadece sahiplendirme değil, aynı zamanda sokak hayvanlarına dikkat çekmeyi, onlara karşı toplumsal duyarlılığı artırmayı da amaçlıyor. Karabağlar Belediyesi'nin, sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak ve onlar için sürdürülebilir çözümler üretmek amacıyla düzenlediği bu anlamlı etkinlik, hayvanların yeni yuvalarına kavuşmasına aracı olmayı amaçlıyor.