Karşıyaka'da sabah aktiviteleri kış aylarını dinlemiyor

Karşıyaka Belediyesi’nin yaz aylarında açık havada gerçekleştirdiği sabah aktiviteleri, kış döneminin yaklaşması sebebiyle spor salonlarında sürüyor. Başkan Yıldız Ünsal, “Güne zinde ve keyifli şekilde başlamak isteyen herkesi sabah sporu buluşmalarımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2024 11:44

Aktif ve sağlıklı bir yaşam için yıl boyunca kentlileri ücretsiz etkinliklerle buluşturmayı sürdüren Karşıyaka Belediyesi, yaz döneminin bitmesi ile beraber sabah aktivitelerini spor salonlarında yapmaya karar verdi. Belediye Spor İşleri Müdürlüğü’nün alanında uzman antrenörleri eşliğinde gerçekleşen aktivitelerde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Kompleksi, 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu ve Muharrem Candaş Spor Salonu ev sahibi oldu. Hafta içi her gün saat 09.00’da başlayan aktiviteler çerçevesinde sabah sporu, yoga, pilates, hiit cardio ve tüm vücut antrenmanı yapılıyor. ‘Matını Al Gel’ sloganıyla gerçekleşen aktivitelere tüm vatandaşlar ücretsiz olarak katılabiliyor.

Sportif etkinliklerimizi yılın her döneminde sürdürüyoruz

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Sağlıklı bir toplum ancak sağlıklı bireyler ile mümkün. Bu anlayışla, vatandaşlarımızın aktif ve sağlıklı bir yaşam sürmesine katkıda bulunmak için sportif etkinliklerimizi yılın her döneminde sürdürüyoruz. Sabah aktivitelerimizle her yaştan vatandaşlarımıza güne zinde bir başlangıç yapma fırsatı sunuyor, aynı zamanda keyifli sosyalleşme ortamları yaratıyoruz. Kış aylarının gelmesi ile birlikte spor salonlarımızda devam eden aktivitelerimize herkesi bekliyoruz” diye konuştu.