Konak Belediyesi'nden miniklere Sarı Sonbahar eğlencesi

Konak Belediyesi, Beştepeler Sosyal Tesisleri içinde okul öncesi çocuklara hizmet veren Mutlu Çocuklar Oyun Evi’nde eğitim alan çocuklara Sarı Sonbahar temalı etkinlik düzenlendi

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 14:46

Sosyal belediyecilik hizmetlerine devam eden Konak Belediyesi 3-5 yaş arası çocuklara yönelik Mutlu Çocuklar Oyun Evleri’nde miniklere yönelik Sarı Sonbahar temalı etkinlikle düzenledi. Sonbahar mevsiminin özelliklerini birbirinden eğlenceli oyunlar eşliğinde öğrendi. Mevsimleri tematik içeriklerle aşılamaya çalışan öğretmenler, sonbaharı çağrıştıran sarı renk ile sonbahara ‘hoş geldin’ dedi.

Eğlenceli etkinlikler, keyifli oyunlar

Etkinlik kapsamında öğretmenler ve minikler sarı renkli kıyafetler giyerken meyveler, içecekler, oyuncaklar ve aksesuarlar da sarı renkte seçildi. Sınıflar sarı renkli objelerle süslenirken etkinlikte şarkılar ve oyunlar eşliğinde eğlenceli anlar yaşandı. Sarı renkli poşetler içinde çuval yarışı, hedefe sarı renkli top atma, balon taşıma gibi keyifli oyunlar oynayan minikler, yine sarı renkli meyvelerden muz, elma, armut, kavun yiyerek limonata içti. Mevsimi görsel olarak pekiştirmenin yanı sıra şarkılarla da işitsel olarak pekiştirmeye çalıştı. Akranlarıyla birlikte eğlenerek öğrenmenin ayrıcalığını yaşayan minikler, keyifli etkinliklerle unutulmaz bir gün yaşadı.