Narlıdere'de ücretsiz kış kursları başladı

Narlıdere Belediyesi halkçı belediyecilik uygulamalarına bir yenisini daha ekleyerek hem çocuk hem de yetişkin vatandaşların katılabileceği kış kurslarını hayata geçirdi. Kış kursları bu dönem ilk kez ücretsiz olacak ve kayıtlar 10 Eylül’de başlarken 20 Eylül’de bitecek.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2024 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2024 13:56

Narlıdere Belediyesi ve Narlıdere Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliğiyle yapılan kış kursları için kısa bir zaman kaldı. Hem çocuk hem yetişkin vatandaşlar için olan kurslar ilk kez Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun döneminde ücretsiz olarak verilecek. Narlıdere Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) yapılacak olan kurslar; resim,  dans, keman, satranç, bağlama, piyano, bilgisayar, İngilizce, Almanca, ritim, halk oyunları, gitar, ses teknikleri, fotoğrafçılık, el sanatları ve takı, yoga ve pilates olmak üzere farklı dallarda verilecek.

“Bu yıl tüm kurslarımızı ücretsiz yapmaya karar verdik”

Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, “Hem çocuklarımızın hem de yetişkin vatandaşlarımızın yararlanabileceği kış kurslarımızın ücretsiz olması ile ilgili yoğun bir talep vardı. Bu yıl tüm kurslarımızı ücretsiz yapmaya karar verdik. Bizim için en büyük mutluluk vatandaşlarımızın taleplerini hayata geçirmek. Şimdiden tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kayıtlar başladı

Kurslara katılım sağlamak isteyen vatandaşlar başvurularını 10-20 Eylül tarihleri arasında Narlıdere AKM’de yapmalı. Almanca ve İngilizce kurslarında alt yaş sınırı 10 iken, diğer kurslarda alt yaş sınırı 6 oldu. Kurs takvimi kayıt süreci tamamlanınca belli olacak. Çocuklar okul çıkış saatlerinde ve hafta sonları, yetişkinler ise hafta içi mesai saatlerinde kurslardan faydalanabilecek. Kontenjanların sınırlı olduğu kurslarda kayıtlar bugün başladı.