Ödemiş’te belediye hizmetleri tek hatta toplandı

Ödemiş Belediyesi hizmetlerine tek bir numarada birleştirdi. Belediye Vatandaşın taleplerine hızlı yanıt verebilmek için 444 33 95 hattını (telefon ve WhatsApp) aktifleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 16:25

Belediye Başkanı Mustafa Turan, seçim vaatlerinden biriydi. Ödemiş’te belediye hizmetleriyle ilgili tüm talep ve şikayetlerin tel bir numarada birleşti. Vatandaşların şikayetlerini WhatsApp üzerinden iletebilmeleri için 444 33 95 numaralı telefonu rehberlerine kaydetmeleri gerekiyor.

Ödemiş’te vatandaşlara hızlı hizmet

Ödemişlilere daha etkin ve hızlı hizmet vermek için çalıştıklarını belirten Başkan Turan “Vatandaşlarımız bundan böyle belediyemizin hizmet alanında yer alan talep ve şikayetlerini 444 33 95 (telefon/ WhatsApp) hattını arayarak ulaşabilecekler. Sizlerden gelen talepler kısa sürede değerlendirilerek, çözüm bulunacak. Belediyemize kolayca ulaşmak için 444 33 95 numaralı telefonu rehberlerinize kaydedin” diye konuştu.

 Ödemiş Belediyesi mobil uygulaması

Yenilik ve gelişmeleri vatandaşla buluşturmak için teknolojiyi de yakından takip ettiklerini belirten Turan, “Bir çoğumuz akıllı telefon kullanıyor. Akıllı telefonlar için (Android ve iOS) Ödemiş Belediyesi mobil uygulamasını hizmete sunduk.  Uygulamada belediyenin çalışmalarını yakından takip ederken, talep ve görüşlerinizi de kolaylıkla ulaştırabileceksiniz. Günümüzde birçok belediye bu hizmeti veriyor. Doğru uygulandığında başarılı sonuçlar alındığı gözlemliyoruz.” diye konuştu.

 Ödemiş Belediyesi web sitesi yenilendi

Ödemiş Belediyesi’nin web sitesi de yenilendi. Web sitesinin yenilenen haline www.odemis.bel.tr adresinden ulaşılabiliyor. Menü sisteminin oluşturulduğu web sitesinde artık kullanıcılar erişmek istedikleri hizmetlere en kısa sürede ulaşacak.