Ödemiş’te ödüllü yarışma: Başkan Ben Olsaydım

Ödemiş’te Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında temizlik temalı yarışma düzenleniyor “Başkan Ben Olsaydım” adıyla yapılan yarışma için müracaatlar başladı

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 16:54

Ödemiş Belediyesi, farkındalık oluşturmak için çevre ve temizlik temalı proje yarışması düzenliyor. Dünya Temizlik Günü kapsamında yapılan yarışma “Başkan Ben Olsaydım” sloganıyla yola çıktı. Ortaokul ve lise öğrencileri arasında yapılacak ödüllü yarışma için müracaatları başladı.

 Düzenlenen yarışma kapsamında vatandaşların yaşadıkları kentte, hayata geçirilmesini istediği, sürdürülebilir çevre standartlarını yakalayan temiz ve yeşil bir Ödemiş için uygulanabilir proje önerilerini alacak.

Ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yapılacak yarışmanın müracaatı 20 Eylül’de başladı ve 18 Ekim’de sonra erecek.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller bekliyor; Birinciye bisiklet, ikinci ve üçüncüye ise Otamış Halkın Marketi’nden hediye çeki verilecek.

Yarışmaya başvurular hem online hem de elden yapılabiliyor. Online olarak başvurmak isteyenler https://www.odemis.bel.tr/haberler/baskan-ben-olsaydim-cevre-ve-temizlik-temali-proje-yarismasi adresinden başvuru foruma ulaşabilir. Başvurularını elden vermek isteyenlerin Ödemiş Belediyesi hizmet binasında yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekiyor.