Onur Emrah Yıldız özel çocuklarla bir araya geldi

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, özel gereksinimli öğrencilerle keyifli bir gün geçirerek desteklerini vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2024 15:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2024 15:57

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, 2024-2025 eğitim öğretim yılı kapsamında Aydınlıkevler Samet Çakır Ortaokulu'nda özel gereksinimli öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin hayallerini dinleyip şarkılara eşlik eden Başkan Yıldız, sınıflardaki fiziki koşulların iyileştirilmesi için de harekete geçti.

İki sınıfa ihtiyaç duyulan klimaları ertesi gün temin ederek montajını yaptıran Yıldız, çocukların ve öğretmenlerin rahat bir ortamda eğitim görmesine katkıda bulundu.

Başkan Yıldız, özel gereksinimli çocuklarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her çocuğun benzersiz ve değerli olduğunu vurguladı.

Sevgisi bizlere umut veriyor

Yıldız, "Özel çocuklarımızla bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Her birinin ne kadar değerli olduğunun farkındayım. Onların gülen yüzü, enerjisi ve sevgisi bizlere umut ve ilham veriyor. Otizm, farklılıklarımızı kucaklamamız ve her bireyin benzersiz yeteneklerini keşfetmemiz için bir fırsat. Özel bireylerin içinde saklı olan potansiyeli görmek ve desteklemek, en önemli görevlerimizden başında geliyor. Öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum. Yalnızca eğitimde değil hayatın her alanında yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.