Tire’de sahipsiz sokak hayvanları yeni yuvalarına kavuşacak

Tire Belediyesi, Dünya Hayvan Hakları Koruma Günü kapsamında 5 Ekim’de ‘Patili Dostlarımızla Buluşuyor Onlara Yeni Yuva Arıyoruz’ etkinliği düzenleyecek

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 11:38

İzmir Tire Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvan Hakları Koruma Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe hazırlanıyor. Sokak hayvanlarının yeni yuvalarına kavuşmasını amaçlayan etkinlik, ‘Satın alma sahiplen’ sloganıyla hayvanseverleri ve sahipsiz hayvanları bir araya getirecek. 5 Ekim Cumartesi günü saat 11.00’da başlayacak olan ‘Patili Dostlarımızla Buluşuyor, Onlara Yeni Yuva Arıyoruz’ etkinliği, Tire Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde düzenlenecek ve tüm İzmir halkına açık olacak. Bu etkinlik, hem sahipsiz hayvanların sıcak bir yuva bulmasına olanak sağlarken hem de toplumda hayvan sevgisinin ve bilinçli sahiplenmenin yaygınlaşmasına katkı sağlamayı hedefliyor. Özellikle kış aylarının yaklaşmasıyla beraber sokakta zor şartlarda yaşam mücadelesi veren hayvanlar, bu etkinlik sayesinde hayatlarına daha güvenli ve sevgi dolu bir ortamda devam etme şansı yakalayacak. Hayvanseverlerin katılımıyla düzenlenecek bu etkinlik hem hayvanları hem de yeni sahiplerini buluşturacak özel bir buluşma noktası olacak.

OKUROĞLU: ETKİNLİĞİMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİ

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak tüm vatandaşları etkinliğe davet eden Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, “Dünya Hayvan Hakları Koruma Günü etkinliklerimiz kapsamında Tire Belediyesi Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezimizde ‘Patili Dostlarımızla Buluşuyor Onlara Yeni Yuva Arıyoruz’ etkinliğimize tüm halkımız davetli” ifadelerine yer verdi.