Torbalı’da yeni kent lokantası: 4 çeşit yemek sadece 90 liradan!

Torbalı Belediyesi, dar gelirli vatandaşlar için uygun fiyatlı yemek hizmeti sunan yeni Kent Lokantası’nı Ayrancılar’da açtı. 4 çeşit yemek sadece 90 liradan satılacak

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2024 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2024 16:33

3 hafta önce Torbalı'da ilki açılan kent lokantasının bir yenisi de Ayrancılar’da İzmir-Aydın Caddesi üzerinde açılacak. Dar gelirli vatandaşlar, emekliler ve öğrenciler için büyük bir kolaylık sağlayacak olan kent lokantasında 4 çeşit yemeğin fiyat 90 lira.

Lokantanın ihtiyaç sahipleri için büyük bir destek olacağını vurgulayan Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, “Seçim öncesi halkımıza verdiğimiz sözü tutmanın gururunu yaşıyoruz. Torbalı’da başlattığımız bu projeyi Ayrancılar’a da kazandırıyoruz. Ekonomik şartların zorluğunu hepimiz yaşıyoruz, bu süreçte özellikle dar gelirli vatandaşlarımız, emeklilerimiz ve öğrencilerimiz için uygun fiyatlı ve kaliteli yemek hizmeti sunmak, onların yaşamını kolaylaştırmak adına büyük bir adım. İhtiyaç sahiplerine elimizi uzatmaya devam edeceğiz. Ayrancılar'daki kent lokantası, halkımızın bu zorlu dönemde yanında olacaktır” dedi.

Ayrancılar Kent Lokantası pazartesi günü saat 11.30'da gerçekleşecek resmi törenle açılacak.