Urla'da park ve bahçeler bakımda

Urla Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçenin dört bir yanında temizlik ve sulama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2024 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2024 15:50

Urla Belediyesi Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil alanlarda ve parklarda bakım çalışmalarına son sürat devam ediyor. Çiçek dikimi, ağaçlandırma, budama, çim biçme, yabani ot temizliği ve sulama çalışmalarını hız kesmeden sürdüren belediye ekipleri, halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise sokak ve cadde yıkamaları, konteyner temizliği, sahil temizliği gibi çalışmalara devam ediyor.

BAŞKAN BALKAN: DURMAKSIZIN ÇALIŞACAĞIZ

Durmaksızın çalışacaklarını ifade eden Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, “Dikilen çiçeklerin, ağaçların, bitkilerin korunması ve zarar verilmemesi konusunda vatandaşlarımızdan hassasiyet göstermesini istiyoruz. Ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışıyor. Lütfen ekiplerimize destek olmak için, yollarımızı, caddelerimizi, sokaklarımızı temiz tutalım. Bizler daha yaşanabilir bir Urla için, halkımızın daha temiz, daha konforlu alanlarda yaşamaları için durmadan çalışacağız” dedi.