Bu hafta vizyona girecek filmler 19 Temmuz 2024

Bu hafta sinema salonlarında, aksiyondan dramaya, komediden gerilime kadar geniş bir yelpazede, ikisi yerli olmak üzere toplam 10 film gösterime girecek. Haftanın öne çıkan filmleri arasında gerilim türündeki "Yem" ve Saverio Costanzo'nun yönettiği "Şafak Sökerken" bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 10:13

Bu hafta, komedi, animasyon, gerilim ve dram gibi çeşitli türlerde filmler sinemalarda gösterime girecek. Yerli ve yabancı yapımlar 19 Temmuz Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

Vizyonda olan filmlerin yanı sıra, Son Ayin, Yem, Acımasız, Cam Kavanoz, Korku Ormanı, Şafak Sökerken, Mavi Kaplan ve Fırtına Takımı gibi yapımlar da izleyici karşısına çıkacak.

Ayrıca, bu hafta Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden Tokatçı, Şark Bülbülü ve Kapıcılar Kralı da sinema salonlarında yeniden izlenebilecek.

BU HAFTA VİZYONA GİRECEK FİLMLER

YEM

Hayley Easton Street'in yönettiği Yem (Something in the Water), beş kız arkadaşın başından geçenleri konu alıyor. Yaklaşan düğün için bekarlığa veda partisi düzenlemek isteyen bu arkadaş grubu, medeniyetten uzak ve güzel bir yerde kutlama yapmayı planlar. Bu amaçla tekne gezisine çıkarlar. Ancak eğlenceleri, açık denizde hayatta kalma mücadelesine dönüşen bir kabusa evrilir.

TARİKAT

Jordan Scott'ın yönetmenliğini üstlendiği filmde, Eric Bana, Sadie Sink ve Sylvia Hoeks başrollerde yer alıyor.

ACIMASIZ

Acımasız (Ruthless), kızını kaybetmiş bir babanın insan kaçakçılarına karşı verdiği mücadeleyi anlatıyor. Lise koçu olan Harry, kızının acımasız bir saldırıda öldürülmesinin ardından bu kaybın yasını tutmaktadır. Günün birinde, bir öğrencisinin de benzer bir şekilde kaybolduğunu öğrenir. Bu bilgi, Harry'yi harekete geçirir ve öğrencisini kaçıran insan kaçakçılarını bulmak için yola çıkar. Harry, öğrencisini kurtarmak için tehlikeli ve zorlu bir mücadeleye atılır.

ŞAFAK SÖKERKEN

Saverio Costanzo'nun yönettiği film, Romalı genç bir kadının oyuncu seçmelerine katılmak için gittiği Cinecitta'da yaşadığı olayları anlatıyor.

CAM KAVANOZ

Cemalettin Çekmece ve Gazi Şeker'in rol aldığı film, çiçek satarak geçimlerini sağlamaya çalışan dört çocuğun yaşamını konu ediyor.

SÜPER KAHRAMANLAR: TAŞLARIN PEŞİNDE

Animasyon meraklıları ve çocuklar için ilgi çekici olan Süper Kahramanlar: Taşların Peşinde (Happy Heroes 3), galaksiye saldıran canavarlara karşı güçlerini birleştiren Süper Kahramanlar’ın maceralarını anlatıyor.

MAVİ KAPLAN VE FIRTINA TAKIM

Mavi Kaplan ve Fırtına Takım (Cosmicrew: Storm Force), on yıl önce dinozor askerlerin saldırısına uğrayan Mavi Kaplan köyünde yaşayan Fırtına'nın maceralarını konu alıyor. Saldırı sırasında Mavi Kaplan köyündeki mavi kaplanlarla birlikte Fırtına'nın babası Şimşek de kaybolmuştur. Yıllar sonra büyüyen Fırtına, Fırtına Takımı'nın kaptanı olur. Tesadüfen babasının ve mavi kaplanların, dinazor Rage tarafından başka bir boyuttaki gezegende hapsedildiğini öğrenen Fırtına, ekibiyle birlikte onları kurtarmak için zorlu bir mücadeleye atılır.

SON AYİN

Haftanın korku yapımlarından biri olan Son Ayin (Lord of Misrule), bir kasabada kaybolan genç bir kızın öyküsünü ele alıyor. İngiliz kırsalındaki küçük bir kasabaya yeni gelen bir bakanın kızı, burada düzenlenen bir festival sırasında iz bırakmadan ortadan kaybolur. Polisiye ekip ve kasaba halkı, kızı bulmak için kapsamlı bir arama başlatır. Aramalar ilerledikçe, kasabanın karanlık geçmişine dair korkunç sırlar gün yüzüne çıkmaya başlar.

KORKU ORMANI

Alexa Lauren, Andrew Thomas ve Jim Johnson gibi isimlerin yer aldığı korku filmi, iki belgeselcinin Rudwick Ormanı'ndaki bir kaçırılma vakasını araştırmalarını konu alıyor.

KORKU KAPANI

Adem Gerçek, Elif Yaşar ve Aslan Erarslanoğlu'nun başrolünde olduğu film, zenginleşmek amacıyla büyü yaptıran bir adamın öyküsünü anlatıyor.