Bu hafta vizyona girecek filmler: Gülmekten korkmaya, maceradan dramaya!

Bu hafta sinema perdeleri, izleyicilerini hem büyüleyecek hem de derinlere sürükleyecek. Kahkahalarla dolu, eğlenceli maceralara kadar her duyguyu yaşatacak filmler sizleri bekliyor! İşte bu hafta vizyona girecek filmler…

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 11:08
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2024 11:08

Sinemaseverleri bekleyen heyecan dolu bir hafta kapıda! 18 Ekim 2024’te vizyona girecek yeni filmler, çeşitli türlerdeki yapımlarıyla izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Bu hafta, dramdan aksiyona, korkudan komediye kadar geniş bir yelpazede birçok film, sinema salonlarında izleyicilerin karşısına çıkacak. Hazır olun, bu hafta perdeler açılıyor ve büyü başlıyor! İşte 18 Ekim 2024 vizyona girecek filmler

BU HAFTA VİZYONA GİRECEK FİLMLER

GELİN TAKIMI

Mehmet Günsür, Seda Bakan ve Nilperi Şahinkaya gibi başarılı oyuncuların yer aldığı komedi filmi Gelin Takımı, bir grup arkadaşın bekarlığa veda partisinde yaşadıkları eğlenceli ve sürpriz dolu olayları merkezine alıyor. Evlilik arifesinde olan Berrin için bekarlığa veda organizasyonu yapmak isteyen Ayça, düğün otelini ayarlayarak arkadaşlarını bir araya getirir. Onlara Akın ve Poyraz’ın da katılmasıyla, arkadaş grubu unutulmaz bir tatil hayal eder. Ancak, planlanan bu keyifli tatil, bir dizi yüzleşme, ihanet ve yanlış anlaşılmayla çok daha farklı bir serüvene dönüşür.

GÜLÜMSE 2

Parker Finn’in hem senarist hem de yönetmen koltuğunda oturduğu Gülümse 2 (Smile 2), dünya çapında ünlü pop yıldızı Skye Riley’in yaşadığı esrarengiz olayları ele alıyor. Yeni dünya turuna hazırlanan Skye, bir anda anlam veremediği korkunç olayların içinde bulur kendini. Artan baskılarla baş edemeyen ünlü yıldız, hayatının tamamen kontrolden çıkmaması için geçmişindeki karanlık sırlarla yüzleşmek zorunda kalır.

CESUR PANDA GÖREVİMİZ AFRİKA

Afrika (Panda Bear in Africa), macera dolu bir yolculuğa çıkan pandanın öyküsünü anlatıyor. Panda Ping, bakmakta olduğu bebek ejderha Jielong’un kaçırılmasıyla birlikte büyük bir korkuya kapılır.

Bu olayın pandalar ve ejderhalar arasındaki dostluğu kalıcı şekilde tehdit edebileceği düşüncesiyle Ping, Jielong’u kurtarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkmaya karar verir. Yolculuk esnasında edindiği yeni arkadaşlarıyla birlikte Ping, Jielong’u Aslan Kral Ade ve ordusunun elinden kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

MONTE CRİSTO KONTU

“Üç Silahşörler" eserini de sinemaya uyarlayan Alexandre De La Patellière ve Matthieu Delaporte tarafından beyazperdeye kazandırılan Monte Cristo Kontu, genç denizci Edmond Dantès’in etkileyici yaşam öyküsünü anlatıyor. Château d'If hapishanesinde on dört yıl süren esaretin ardından, cesur bir kaçış gerçekleştiren Edmond Dantès, artık hayallerinin çok ötesinde bir zenginliğe sahip olan Monte Cristo Kontu kimliğine bürünür. Bu yeni hayatında, kendisine ihanet eden üç kişiden intikam almak için harekete geçer.

DABBA

Haftanın korku filmlerinden biri olan Dabba, define arayışında olan bir adamın karşılaştığı korkunç bir kabusun hikayesi kaleme alındı. Kenan, köyünde bulduğu bir define haritası sayesinde dedesinin yıllarca süren define avına dair izler bulur; ancak dedesi bu çabasında hiçbir sonuca ulaşamamıştır. Yaz aylarında köyüne giden Kenan, sandıkta bir not bulur ve defineyle ilgili gizemli bilgilere ulaşır. Yanına ekip arkadaşlarını da alarak defineyi bulmak için yola çıkan Kenan, beklenmedik kötü sürpriz ile karşı karşıya kalacaktır. Zira, definenin gerçek sahibi Dabba cinlerini kızdıran ekip, şimdi büyük bir tehdit altındadır.

THE APPRENTICE: TRUMP'IN HİKAYESİ

Ali Abbasi’nin yönetmenliğini üstlendiği The Apprentice: Trump'ın Hikayesi, Donald Trump’ın emlak kariyerinin başlangıcını mercek altına alıyor. New Yorklu genç varis Donald Trump, güç peşinde koşarken kendini karmaşık bir ilişkiler ağı içinde bulur. Bu süreçte, avukat ve katı bir homofobik Cumhuriyetçi olan Joseph McCarthy'nin eski danışmanı Roy Cohn ile iş birliği yapmasının etkisi büyüktür.

Cohn, sadece Trump'ı ırkçı kiralama politikası nedeniyle mahkemede savunmakla kalmaz; aynı zamanda Trump’ın şirketler, sendikalar ve hatta mafyayla yaptığı gizli anlaşmalar sayesinde rekabetçi New York emlak piyasasında hızla güç kazanmasına yardımcı olur. Girişimcilik içgüdüsünden yoksun gibi görünse de, Trump bu ilişkiler sayesinde giderek artan bir nüfuz elde eder.

KAYIP KAMYON

Yönetmen Ekrem Arslan’ın kaleme aldığı bu film, emekli zabıta memuru Vasıf’ın aynı evde yaşadığı Zeynep ile farklı bakış açıları ve yaşam tarzları nedeniyle karşılaştığı zorlukları aşmaya çalıştığını ve en yakın arkadaşı Fehmi ile birlikte çıktığı maceraları konu alıyor.

HİÇBİR ŞEY YERİNDE DEĞİL

Burak Çevik’in 1970’lerde gerçekleşen Bahçelievler Katliamı’nı konu alan "Hiçbir Şey Yerinde Değil" adlı filmde, Burak Can Aras, Celal Öztürk, Efe Taşdelen, Eren Kol, Onur Gözeten, Tufan Berk Yıldız ve Yiğit Ege Yazar gibi oyuncular yer alıyor.

SON ANA KADAR

Florence Pugh ve Andrew Garfield'in başrollerini üstlendiği "Son Ana Kadar" filmi, dram ve romantizmi harmanlayarak geleceğin yıldız adayı bir şef ile yeni boşanmış bir kadının karşılaşması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

CESUR ÇOCUK: ELVEDA CANAVAR

Çin yapımı bu film, dünyanın en tanınmış hekimlerinin yetiştiği Kunlun adasını kurtarmak amacıyla giriştiği bir çaba sırasında neredeyse adanın tamamını yok eden şifacı Bai Ze'nin hikayesini anlatıyor. Bai Ze, sürgün döneminde tanıştığı cesur bir çocuk arkadaşından ilham alarak, yaptığı hataların kefaretini ödemek için adaya geri dönme kararı alıyor.