Bu platform bir başka… Her şey kadınlar için!

Kadınlar için basit dijital düzeyde hazırlanmış animasyonlar, alıştırmalar, oyunlar, bulmacalar ve bire bir aktiviteler… Hepsi burada: ‘Hayat Dolu Buluşmalar E-Öğrenme Platformu’

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2024 10:50
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2024 10:50

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), ‘Hayat Dolu Buluşmalar E-Öğrenme Platformu’nu inşa etti. Kadınlar için basit dijital düzeyde hazırlanmış animasyon, alıştırmalar, oyunlar, bulmacalar ve bire bir aktivitelerin yapılabildiği bir öğrenme ortamını oluşturan platform, eğitimlerin sonunda sertifika da veriyor.

AÇEV Proje Ekibi Prof. Dr. Aydın Yücesan Durgunoğlu, Meltem Cantürk, Betül Yazıcı Koçaslan, Ersin Tuban, Devrim Yusuf Demirci; Öğrenme Tasarımları Ekibi Semiha Miraç Öztürk, Tuğba Çanşalı, Tuğba Hasırcılar, Ecem Kılıç'tan oluşuyor.

PLATFORMA NASIL ULAŞABİLİRİM?

Platforma https://hayatdolubulusmalar.org/giris üzerinden giriş yapılabiliyor.

Kayıt olduktan sonra kullanıcılar, eğitim bölümü sekmesine ulaşabiliyorlar. Temel dijital okur yazarlığı olan tüm kadınlar bu eğitimden yararlanabilir. Mobil telefon, tablet ve bilgisayarlardan platforma giriş yapılabiliyor. Eğitimlerin sonunda dijital sertifika alınıyor. Kadınlar, eğitimleri ne zaman alacaklarını kendileri belirliyorlar.