Cumhuriyet Bayramı’nda Menderes’te Robert Hatemo rüzgârı esecek

Menderes Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerle beraber ünlü sanatçı Robert Hatemo İzmirlilerle bir araya gelecek

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2024 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2024 11:48

Menderes Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle beraber 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bu yıl coşkuyla kutlanacak. Cumhuriyetin kuruluşunun 101’inci yılında hazırlanan etkinlikler kapsamında, ünlü sanatçı Robert Hatemo 28 Ekim Pazartesi günü saat 21.00’da Menderes 19 Mayıs Stadı’nda sevilen şarkılarıyla sahne alarak kutlamalara renk katacak. Hatemo'nun performansı öncesinde, saat 20.00’de Menderes Kaymakamlığı önünden başlayacak Cumhuriyet Korteji, bayraklar ve meşaleler eşliğinde yürütülecek. Coşkuyla gerçekleşecek olan kortejde, Menderes halkı Cumhuriyet Bayramı ruhunu birlikte hissedecek.

CUMHURİYET BAYRAMI MENDERES’TE COŞKUYLA KUTLANACAK

Bayram coşkusunun her yaştan insanla buluşacağı bu özel günde, katılımcılar hem müzikle hem de kortej yürüyüşü ile Cumhuriyet’in kazanımlarını ve değerlerini hep birlikte kutlayacaklar. Bu görkemli etkinliklerle, Menderes’te Cumhuriyet’in 101’inci yılı unutulmaz anılarla yaşanacak ve her bir katılımcı bu coşku dolu atmosferin parçası olacak.