Gizli Bahçe dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var? Gizli Bahçe dizisi hangi gün başlayacak?

NOW TV'nin ekranlarına gelecek olan yeni dizi Gizli Bahçe'nin konusu ve oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Peki, Gizli Bahçe dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Gizli Bahçe dizisi ne zaman başlayacak?

Haber Giriş Tarihi: 08.10.2024 16:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.10.2024 16:28

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, senaryosunu Emre Özdür ve Hazar Kozice'nin yazdığı, yönetmen koltuğunda ise Recai Karagöz'ün oturduğu dizinin yayın tarihi belli oldu. NOW TV'nin yeni yapımı Gizli Bahçe'nin konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Gizli Bahçe dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? Gizli Bahçe dizisi ne zaman başlayacak?

GİZLİ BAHÇE DİZİSİNİN KONUSU

Gizli Bahçe’nin konusu; yoksul, genç ve bekar bir anne olan Nazlı’nın oğlu Memo’yla birlikte yaşadığı zorlu hayata odaklanıyor. Memo’nun zengin ve güçlü amcası Demir Akçınar, vefat eden kardeşinin bir oğlu olduğunu öğrenince Memo'ya sahip çıkmak için harekete geçer. Nazlı’nın mesleğini öğrendiği an Demir, yeğeninin böyle bir kadınla büyümesine asla izin vermeyecek.

Bu nedenle, Memo’yu almak için büyük bir savaş açar. Ancak Nazlı, Demir’in düşündüğü gibi biri değildir; onun gizlediği daha büyük bir sır vardır. Nazlı ve Demir, Memo’nun geleceği için savaşırken, Akçınar ailesinin oyunları, yıllardır saklanan sırlar ve geçmişten gelen gölgeler, bu savaşı daha da içinden çıkılmayacak bir hale sokacaktır.

GİZLİ BAHÇE DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İzleyicilerin büyük bir merakla beklediği NOW TV’nin yeni dizisi olan Gizli Bahçe, 15 Ekim Salı günü saat 20.00’da ekranlarda olacak.

GİZLİ BAHÇE OYUNCU KADROSU Murat Yıldırım Ebru Şahin Kerem Özdoğan Ezgi Eyüboğlu Çağdaş Onur Öztürk Uğur Çavuşoğlu Zerrin Nişancı Kubilay Karslıoğlu Burcu Türünz Gülin İyigün Birsen Dürülü Hakkı Ergök Gamze Topuz Cemil Büyükdöğerli Yıldırım Memişoğlu Sude Belkıs Eren Dinç Toprak Kahraman Pamir Boyraz