İkinci sezon yayın tarihi duyuruldu: Erşan Kuneri bomba gibi dönüyor

Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sevilen dizisi Erşan Kuneri’nin ikinci sezon yayın tarihi duyuruldu. Dizinin sevenleri, ikinci sezona ilişkin araştırmalar yapmaya koyuldu. Erşan Kuneri ikinci sezon ne zaman?

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 15:24

İzlenme rekorları kıran Netflix yapımı Cem Yılmaz imzalı Erşan Kuneri isimli dizi, ilk sezonunda izleyicileri kırdı geçirdi. Sevilerek takip edilen dizinin ikinci sezonu için geri sayım başladı. Diziyi severek takip eden izleyiciler, Erşan Kuneri’nin ikinci sezonuna ilişkin detaylı araştırmalar yapmaya başladı. İnternet kullanıcıları arama motorlarında, ‘Erşan Kuneri 2. sezon başladı mı? Erşan Kuneri ikinci sezon yayın tarihi ne zaman?’ gibi soruların yanıtlarını bulmaya çalışıyor. Sizler için bu soruların yanıtlarını bir araya getirdik. İşte Erşan Kuneri ikinci sezon detayları…

ERŞAN KUNERİ 2. SEZON BAŞLIYOR

Dünya çapında en çok tercih edilen video yayın platformu Netflix, resmi hesabı üzerinden paylaştığı bir video kesidiyle, Erşan Kuneri’nin ikinci sezon ile döndüğünü açıkladı. Yeni sezon tanıtım videosunda, işlenecek hikayeye ilişkin ufak nüanslar yer aldı. ‘Filmciliğe adanmış bir hayat’ notu düşülerek paylaşılan kesitte, Erşan Kuneri’nin 84 yaşına gelmiş halini izliyor olacağız. 8 bölümden oluşacak yeni sezonda, inzivaya çekilmiş olan Erşan Kuneri’nin hayatının çeşitli noktalarına dokunulacak.

Netflix’in yaptığı resmi duyuruya göre, Erşan Kuneri’nin ikinci sezonu 10 Ekim 2024 tarihinde sevenleriyle buluşacak.

ERŞAN KUNERİ HAKKINDA

Netflix’e özel yayımlanan internet dizisi Erşan Kuneri, 13 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanan ilk bölümüyle rekorlar kırdı. 80’li yıllarda geçen dizide erotik film yapımcısı ve yönetmeni Erşan Kuneri karakterinin hikayesi işleniyor. Erşan Kuneri karakterine daha önce G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerinde de yer verilmişti. Dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda, Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, Şükran Ovalı, Ahsen Eroğlu, Nilperi Şahinkaya, Bige Önal, Bülent Şakrak, Bora Akkaş, Merve Dizdar ve Celal Kadri Kınoğlu gibi başarılı isimler bulunuyor.