Renkli duygularla dolu ‘Ters Yüz’ çocuk tiyatrosu İzmir'de!

Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi, Baykuş Çocuk Tiyatrosu tarafından düzenlenen ‘Ters Yüz’ adlı çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapacak

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2024 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2024 10:28

İzmir Karşıyaka Ahmet Piriştina Kültür Merkezi, ilk olarak 12 Ekim Cumartesi günü Baykuş Çocuk Tiyatrosu’nun prodüksiyonunu üstlendiği ‘Ters Yüz’ adlı çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapacak. Saat 14.00’da başlayacak olan aynı zamanda, 40 dakika sürecek gösterinin yazarlığını ve yönetmenliğini Polat İnangül üstlenirken, uzman psikolog Efil Yücel’in danışmanlığında çocukların duygusal gelişimlerine katkıda bulunacak bir oyun sahnelenecek. Aynı zamanda oyun 13 Ekim, 19 Ekim, 20 Ekim ve 27 Ekim’de de izleyicileriyle buluşacak. Ayrıca etkinlik 3 yaş üzeri için geçerli olacak.

TERS YÜZ OYUNUN KONUSU

‘Ters Yüz’, küçük Riley’nin zihninde geçen duyguların renkli dünyasına bir yolculuk yapmayı vaat ediyor. Neşe, üzüntü, korku ve öfke gibi temel duyguların sahnede canlandırılacağı bu eğlenceli hikâye, çocuklara iç dünyalarını tanıma ve duygularıyla başa çıkma konusunda önemli mesajlar vermeyi amaçlıyor. Müzik ve dans ile zenginleştirilen gösteri, rengarenk kostümleriyle de göz alıcı bir deneyim sunacak. Oyunun sahneye taşınmasının, ailelere unutulmaz bir tiyatro deneyimi yaşatması hedefleniyor. Tiyatro ekibi, Riley’nin yolculuğunda duyguları keşfederek, izleyicilere neşe katmak için tüm aileleri etkinliğe davet ediyor.