Seferihisar'da çocuklara özel festival

Kültürel ve Ekolojik Hayatı Koruma Derneği (KültürEkoloji) ve Seferihisar Belediyesi ortaklığı ile CittaSlow Sunday günlerinde “Haklarımız Var!” temasıyla gerçekleşen çocuk festivali 28 Eylül 2024 Cumartesi günü Seferihisar Çocuk Belediyesi’nde düzenlenecek. Festivale 6-11 yaş arası tüm çocuklar davetli.

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2024 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2024 15:46

Teos Çocuk KültürEkoloji Festivali 28 Eylül 2024 Cumartesi Seferihisar’da yapılacak. Kültürel ve Ekolojik Hayatı Koruma Derneği (KültürEkoloji) ve Seferihisar Belediyesi ortaklığı ile düzenlenecek festivalin bu yılki destekçisi AB Sivil Düşün Programı. CittaSlow Sunday günlerinde, “Haklarımız Var!” temasıyla gerçekleşecek festivalde çocuklar için birbirinden farklı atölye çalışmaları düzenlenecek.

 6-11 yaş arasındaki bütün çocukların davetli olduğu festivalde çocukların, öğrenme, araştırma, sorgulama ve merak duygularını geliştirmeye yönelik pek çok etkinlik Seferihisar Çocuk Belediyesi’nde düzenlenecek.

Kültürel Miras, Astronomi, Evrim ve Bilim, Arkeoloji, Çocuk Hakları, Yaratıcı Müzik, Mikrobiyoloji ve Ritim ve Doğa atölyeleri ve daha pek çok atölyenin bulunacağı festivalde aynı zamanda çocuklar Muzaffer İzgü ve Nâzım Hikmet hikâyeleri ile tanışma fırsatı bulacak.

Çocuklar hayallerindeki Seferihisar için afiş tasarımı yapacak

Festivaldeki “Hayalimdeki Sakin Şehir için Afiş Tasarlıyorum” atölyesinde çocuklar hayallerindeki Seferihisar için afiş tasarımı yapacak. Festival sonunda mini bir sergi ile paylaşılacak olan bu afişler bir sonraki festivalde yeniden sergilenecek.

Atölyelere ücretsiz kayıt olmak için kulturekoloji@gmail.com adresine e-posta göndererek başvuruda bulunabilirsiniz.