Seferihisar Kitap Günleri’nde geri sayım başladı

Seferihisar Kitap Günleri'nde "Çocuklar Kitapsız, Hayvanlar Sahipsiz Kalmasın" sloganıyla sokak hayvanları için imece kitap günleri düzenlenecek

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 15:10

Seferihisar Kitap Günleri, “Çocuklar Kitapsız, Hayvanlar Sahipsiz Kalmasın” sloganıyla 12-13 Ekim tarihlerinde düzenlenecek.

İki gün sürecek olan etkinlikte birçok yazar imza günleri, söyleşiler ve panellerle okurları bir araya getirecek. Ayrıca, sahiplendirilmek üzere sokak hayvanlarına özel bir bölüm oluşturulacak. Etkinlikte satılan kitapların gelirinin tamamı, sokak hayvanlarının bakım ve ihtiyaçları için kullanılacak.

Ücretsiz kitap dağıtılacak

Seferihisar Belediyesi’nin desteklediği bu etkinlikte çocuklara ücretsiz kitaplar dağıtılacak. Okurlar, yazarlarla sohbet etme fırsatını yakalayacak ve 17 çizerin 30 karikatürünün yer aldığı “Can Dostlar” sergisi gezilebilecek. Ayrıca, karikatür albümleri ve mizah dergilerinin yer aldığı stantlar da etkinlikte yer alacak.

Etkinliğin kapanışında ise İlkay Akkaya, Geniş Merdiven ve Arjin Seven, “Sokak Hayvanlarıyla Dayanışma” temasıyla sahne alacak.