Serenay Sarıkaya'nın da rol aldığı Şahmaran'ın yeni sezonu ne zaman?

Heyecanla beklenen Şahmaran'ın 2. sezon fragmanı sonunda izleyicilerle buluştu. Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz'in başrollerini üstlendiği dizi, yeni sezonuyla bir kez daha Netflix platformunda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki, Netflix'te Şahmaran'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte fragman ve detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 11:26

Uzun süredir beklenen Şahmaran'ın 2. sezon fragmanı sonunda seyircilerle buluştu. Dizinin başrollerini Serenay Sarıkaya, Mert Ramazan Demir ve Burak Deniz paylaşıyor. Yeni sezonu için hazırlıklarını tamamlayan dizi, yakında Netflix platformunda seyirciyle buluşacak. Peki, Şahmaran'ın 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? İşte fragmanın yanı sıra detaylar da...

Şahmaran Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Netflix'in büyük bir hayran kitlesine sahip dizilerinden Şahmaran, yeni sezonuyla seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yönetmenliğini Umur Turagay üstlenirken, senaryosunu ise Pınar Bulut kaleme aldı. Şahmaran'ın 2. sezonunun yayın tarihi de netleşti: 8 Ağustos 2024.

Şahmaran 2. Sezon Fragmanı İzle

Şahmaran'ın ilk sezonundan sonra büyük beğeni toplayan dizinin 2. sezon fragmanı sonunda yayınlandı ve izleyiciler tarafından büyük ilgi gördü. Fragmanda, yeni sezonun heyecan verici olaylarına dair ipuçları veriliyor, izleyicileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in göz kamaştıran performansları da yine dikkat çekecek.

Şahmaran Yeni Sezonda Hangi Oyuncular Var?

İkinci sezonun heyecanla beklenen yeni karakteri Lilith, Saadet Işıl Aksoy tarafından canlandırılacak. Lilith, aşkın verdiği acının intikamını almak için geri dönen güçlü bir karakter olarak diziye dahil olacak, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Şahmaran Dizisinin Konusu Nedir?

Mitolojik bir efsaneye dayanan Şahmaran dizisi, dünyadaki tüm yılanların hükümdarı olan Şahmaran karakterinin hayatını anlatıyor. İlk sezonda aşk ve ihanet temaları ön plandayken, yeni sezonda daha derin ve karmaşık hikayeler izleyiciyi bekliyor.