Sinemada bu hafta… Vizyona girecek filmler

Sinemaseverler dikkat bu haberimiz sizin için… Sizler için bu haftanın vizyona girecek filmlerini haberimizde derledik…

Haber Giriş Tarihi: 14.05.55634 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.55634 09:43
ilksesgazetesi.com

Sinema salonlarında 31 Ağustos Cuma günü vizyona girecek filmleri, sinemaseverler için derledik… İşte bu hafta vizyona girecek filmlerin listesi…

Sinema salonlarında bu hafta farklı türlerde, üçü yerli, toplam 7 film vizyona girecek.

Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra, Adalet 3: Son, Para Konuşur, Ölümüne Aşk, Para Avı, Hırçın, Konuş Benimle ve Dabbetü'l-Arz: Kıyamet gibi filmler sinemaseverler ile buluşarak beğenisine sunuluyor.

ADALET 3: SON

Antoine Fuqua'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, Richard Wenk’in senaristliğini yaptığı filmde, her zaman ezilenlerin yanında olup adaleti aramakta teselli bulan Robert McCall bir hükümet suikastçısı olarak hayatından vazgeçtiğinden beri, geçmişte yaptığı korkunç şeyler yüzünden kendini affetmek için mücadele ediyor.

PARA KONUŞUR

Bülent Terzioğlu'nun yönettiği, Atilla Barışer’in senaristliğini yaptığı ve Selçuk Kılıç, Aslıhan Karalar, Kaan Yılmaz ve Kubilay Penbeklioğlu'nun başrollerinde oynadığı "Para Konuşur", kendini ölümcül bir savaşın içinde bulan bir gencin hikayesini anlatıyor.

ÖLÜMÜNE AŞK

Okan Ege Ergüven'in yönetmenliğini yaptığı, Murat Akkoyunlu, Fulya Zenginer ve Ayten Uncuoğlu'nun rol aldığı "Ölümüne Aşk" yerli komedi severlerin ilgisini çekiyor. Filmin konusunda, altınel ailesinin yanında uzun yıllardır bahçıvanlık yapan Tahsin, evde beş aydır hizmetçi olarak çalışan güzel Ayperi’ye abayı yakar. Ailenin tatile çıkmasıyla, Ayperi’ye açılmakta, aşkını itiraf etmekte zorlanan Tahsin’in aradığı fırsatı ayağına gelir. Fakat ailesiyle gitmeyen evin haylaz oğlu Timuçin’in gece yarısı aniden arkadaşlarıyla birlikte eve gelmesi her şeyi değiştirir. Parti yapacaklardır. Timuçin, Tahsin ile Ayperi’ye kötü davranmakla kalmaz, gecenin o saatinde hizmet etmek zorunda bırakır. Burnundan soluyan Tahsin’in eli kolu bağlıdır. Ayperi’nin tarçın yerine yanlışlıkla elmaların üstüne fare zehri dökmesi olayların çığırından çıkmasına neden olur. Artık Ayperi ve Tahsin 5 kişinin ölümünden sorumlu birer katildirler.

PARA AVI

Ari Novak'ın yönetmenliğini üstlendiği, aksiyon sevenleri sinema salonlarına davet ediyor. "Para Avı", Bir grup terörist Afganistan’da afyon kaçakçılarından 100 milyon dolar dolu bir çanta kaçırır. Çanta uçakla Kanada’ya hareket eder fakat Kanada sınırında uçak ormanın derinliklerinde yere çakılır. Teröristler uçaktaki parayı aramaya başlasalar da pilot 100 milyonun içinde bulunduğu çantayla yok olmuştur. Kazanın olduğu yere yakın bir yerde olan bitenden habersiz bir kadın ve bir erkek habersizce geyik avına çıkmışlardır. Bu avlanma sırasında adam pilotun ağaca takılarak öldüğünü ve çantanın bulunduğu yeri keşfeder. 100 milyonun olduğu çantayı gizlice almasıyla kendisini ve yanındaki kadını büyük bir tehlikenin içine atacaktır. İkisi de teröristlere av olmadan bu kedi fare oyunundan sağ olarak kurtulmaya çalıştıklarını konu alıyor.

HIRÇIN

Yönetmenliğini ve senaristliğini Charlotte Regan'ın yaptığı"Hırçın", Hırçın, hayatını inşa etmeye çalışırken babası olduğunu iddia eden bir adamın ortaya çıkmasıyla yaşamı bambaşka bir hal alan genç bir kızın hikayesini konu ediyor.

KONUŞ BENİMLE

Danny Philippou ile Michael Philippou'nun yönettiği "Konuş Benimle", 2023'ün dikkat çeken korku filmi, bir grup arkadaşın bir el heykeli aracılığıyla ölülerle iletişime geçmeleri sonrası yaşananları konu ediniyor.

DABBETÜ'L-ARZ: KIYAMET

Gökhan Arı'nın yönettiği, Bertan Dirikolu, Taner Şahin, Mehmet Sabri Arafatoğlu’nun oynadığı "Dabbetü'l-Arz: Kıyamet" filmin konusunda, Rukye hocası Cemil’in yaşadığı köyde yaşayan bütün hamile kadınlarda bir musallat başlar. Cemil hoca, yaşanan bu musallatı bozmak için cin kavminin tamamını yakmasından sonra her şey geriye dönülmez bir hal alır.

BU İÇERİK DE DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR: Korkutan titreten filmler! 2023’ün en iyi korku filmleri