15 yıllık küslük sona erdi: Yıldız Tilbe ve İbrahim Tatlıses barıştı

2009 yılında İbo Show programında tartışarak uzun yıllar birbirlerine dair soruları yanıtsız bırakan Yıldız Tilbe ile İbrahim Tatlıses, Bodrum'da buluştu. Seneler sonra yan yana gelen bu iki ismin barışma haberi, sevenleri tarafından mutlulukla karşılandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.07.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 19.07.2024 11:22

2009 yılında İbrahim Tatlıses'in programına konuk olan Yıldız Tilbe, Tatlıses'in söyledikleri nedeniyle büyük bir öfke duyup programı terk etmişti. Uzun yıllardır birbirleriyle konuşmayan Tilbe ve Tatlıses, dün Bodrum'da bir araya geldiler. Programdaki olayların ardından bir daha aynı ortamda bulunmayan ve kendilerine yöneltilen soruları sürekli cevapsız bırakan ikili, yıllar sonra Bodrum'da buluşarak barıştı. 15 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen Tilbe ve Tatlıses, birbirlerine sarılarak poz vermeyi de ihmal etmediler. Bu an, hayranları tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

İBRAHİM TATLISES VE YILDIZ TİLBE NEDEN KAVGA ETTİ?

2009 yılında İbrahim Tatlıses'in programına konuk olan Yıldız Tilbe, Tatlıses'in kendisinin geçmişte dayak yediğini ve ondan yardım istediğini iddia etmesi üzerine büyük bir öfkeye kapılmıştı. Tatlıses'in "Seni pe....nklerin elinden gittim aldım" şeklindeki açıklaması üzerine Tilbe oldukça sinirlenmişti. Tilbe, bu duruma tepki göstererek, "Beni kimse pe..lerden filan kurtarmadı. Ayrıca sizden yardım istediysem bunu niye burada söylüyorsunuz, çok ayıp ediyorsunuz" demişti. Bu sözlerin ardından Tilbe, İbrahim Tatlıses'i alkışlayarak programı terk etmişti.