20 gün önce boşanmıştı: Rüştü Onur Atilla ile Nez gelen yorumlara isyan etti

Rüştü Onur Atilla, 10 Haziran'da sona eren 10 yıllık evliliğinin ardından şarkıcı Nez ile ilişkisini duyurdu. Atilla, yeni ilişkisi hakkında yapılan yorumlar üzerine bir açıklama yapma gereği duydu. Bunun üzerine Nez de sessizliğini bozarak konuya açıklık getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 12:28

Ünlü komedyen Rüştü Onur Atilla, Güldür Güldür Show'dan tanınan isim, 10 Haziran 2024 tarihinde eski eşi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşandı. Boşanmanın üzerinden 20 gün geçtikten sonra Rüştü Onur Atilla'nın yeni bir ilişkiye başladığı ortaya çıktı. Atilla, şarkıcı Nez ile tatil fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak ilişkisini resmen duyurdu. Nez de Rüştü Onur Atilla'nın paylaşımını "İyi ki" notuyla kendi hesabından yayınladı. İkilinin ilişkisi hakkında yapılan olumsuz yorumlar sonrası Rüştü Onur Atilla sessizliğini bozarak konuya açıklık getirdi.

EVLİLİKLER BAŞLAR, BİTER..."

Yazılı bir açıklama yayınlayan ünlü oyuncu, "Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek... Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ve kız arkadaşım bu hak ediyor. Böyle bir sebeple gündem oyalamak umarım bir daha yaşamayacağım bir tecrübe olur. Sosyal medyada bir gücüm varsa kime ne faydam olacaksa onun için kullanmak isterim. Mesleğimi, neşemi paylaşmak, yanlış gördüğüme ses çıkarmak isterim o kadar" ifadelerini kullandı.

"Özellikle altını çizmek istediğim ise şu" diye sözlerine devam eden Atilla, "Henüz çocukken büyüyünce ne iş yapacakları belli, aileleri olan yani haklarında konuşulanlar sebebiyle bizlerden çok üzülen anne, babaları, kardeşleri olan, sorumlu oldukları iş arkadaşları olan, sanatlarına, mesleklerine aşık, toplumun değerlerine duyarlı insanlara çamur atıp izinin kaldığı, bir yanlışın doğru sanılıp çığ gibi büyüdüğü bu sosyal medya aleminde bu insanların yani bizim hiçbir bilgi sahibi olmayan insanlar tarafından hele hele mahrem konularla ilgili yargılanmaması dileğimle. Huzurumuz daim, niyetlerimiz iyi olsun. Sevgiyle... Evet sevgiyle" diye noktaladı.

"BOŞANMIŞ BİR ADAMLA TANIŞTIM"

Nez, kendi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kendisine yönelik hakaret içerikli mesajlara sessiz kalamayacağını belirtti. Yeni başladığı ilişkiye değinen Nez, "Boşanmış bir adamla tanıştım. Sizi bu konuda mutlu edemeyeceğim. Aksini kimse ispat edemez. Evlilikler bitebilir. Lütfen günah keçisi olarak özellikle kadınları kullanmayın. Hiç kimse kimsenin yuvasını bozamaz. Beni günah keçisi yapamazsınız" şeklinde konuştu.