4 ay önce eşi Tolga Savacı'yı kaybetmişti! Nermin Bezmen bu kez oğlu için dua istedi

Eşi Tolga Savacı'yı dört ay önce kaybeden yazar Nermin Bezmen, oğlunun şu anda yoğun bakımda olduğunu söyleyerek sevenlerinden dua istedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 11:51

Nermin Bezmen, 2015 yılında evlendiği ve ABD'ye yerleştiği Tolga Savacı'nın 26 Şubat 2024 tarihinde vefat ettiğini açıkladı. Eşinin ölümünden sonra zor günler geçiren Bezmen'in oğlunun şu anda yoğun bakımda olduğu ortaya çıktı.Bezmen, sosyal medya hesabından oğlu ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak takipçilerinden dua istedi.

Bezmen, "Sevgili dostlarım, dualarınız şu anda yoğun bakımdaki oğlumla buluşsun dilerim... İkinci gözüm, annelik mutluluğum, gururum, Yaradan seni bize sağlıkla geri getirsin... Evine, ailenin yanına sağlıkla dön yavrum..." ifadelerini kullandı.

‘DUALARINIZI ESİRGEMEYİN LÜTFEN’

Nermin Bezmen, oğlunun yoğun bakımda olduğunu, "Benim biricik oğlum, zen ve rind Cazımaçim, yaradan o güzel yüreğini aşkla, sanatla çarpması için sana, seni bizlere bağışladı, bağışlasın... Yüreği sevgi dolu, şefkatli sayfa arkadaşlarım, yağmur gibi akan dualarınıza minnettarım. Oğulcuğumun stent operasyonundan sonra durumu stabil, ancak henüz yoğun bakımda. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. Tanrım; tüm hastalara şifa, hasta yakınlarına sabır, kuvvet versin. Sevgiyle kalın" sözleriyle duyurdu.