Arka Sokaklar'a geri dönen Şevket Çoruh'un Serenay Sarıkaya esprisi gündem oldu!

Kanal D'de yayınlanan ve Türk televizyonunun en uzun soluklu dizisi olan Arka Sokaklar'da Mesut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şevket Çoruh, yaptığı 'Serenay Sarıkaya' esprisiyle gündeme geldi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 12:18

Kanal D'nin popüler dizisi Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i olan Şevket Çoruh, bir süre önce diziye geri döndü. Şevket Çoruh yaptığı Serenay Sarıkaya esprisi ile gündem oldu. İşte gündeme bomba gibi düşen olayın detayları...

Şevket Çoruh, rol arkadaşı Özgür Ozan ile birlikte katıldığı bir söyleşide yaptığı 'Serenay Sarıkaya' esprisiyle sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yeşilçam'ın usta ismi Türker İnanoğlu'nun imzasını taşıyan ve yapımcılığını D Media'nın üstlendiği Arka Sokaklar'ın 18. sezonunun 672. bölümünde Şevket Çoruh'un performansı büyük beğeni topladı. Efsane karakter tekrar diziye döndü.

''Milletin yanında Serenay Sarıkaya, bizim yanımızda...''

Özgür Ozan, "En son eğlendiğiniz sahne hangisiydi?" sorusuna, "Şevket'in poposuna şaplak attığımız sahne var ya..." şeklinde cevap verdi.

Şevket Çoruh ise buna karşılık, "Yatak sahnemizi mi kastediyorsun? Özgür beyle bir o olmamıştı, yatağa da girdik. Milletin yanında Serenay Sarıkaya, bizim yanımızda Özgür Ozan" dedi. Bu esprili açıklama üzerine seyirciler kahkahaya boğuldu.

İkilinin eğlenceli anları seyirciler arasında büyük ilgi uyandırdı ve birçok Arka Sokaklar izleyicisi bu görüntüleri sosyal medyada paylaştı. "Haklısın abi", "Doğru diyorsun", "Siz daha iyi bir ikilisiniz" gibi yorumlar yapıldı.