Camide müstehcen poz vermişti... Gündemden düşmeyi sevmiyor! Eda Taşpınar şimdi de İtalya'da

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, skandal hareketleriyle gündemde. Four Seasons Otelinin camisinde verdiği müstehcen pozla eleştiri yağmuruna tutuldu. Tüm eleştirilere rağmen Taşpınar, İtalya'da Riomaggiore'de de benzer paylaşımlar yaparak meydan okudu

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2024 14:28

Four Seasons Oteli bahçesinde bulunan Hayyatin-i Hassa Camii içerisinde çektiği müstehcen poz nedeniyle tüm kesimlerden tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatılan Eda Taşpınar, savcılığa giderek ifade vermişti. Bu olay uzun süre gündemde kalmış ve Taşpınar, tüm eleştirilere rağmen dünya turuna devam etmişti.

Son olarak İtalya'nın ünlü köylerinden biri olan Riomaggiore'de görüntülenen Taşpınar, olumsuz tartışmaları dikkate almadan takipçileriyle müstehcen pozlarını paylaşmaya devam etti.

Müstehcen paylaşımlar yapmaya devam ediyor

Geçtiğimiz yıl Four Seasons Oteli bahçesinde bulunan camide müstehcen poz vererek takipçileriyle paylaşan Eda Taşpınar, sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmemeye devam ediyor.

Tarihi Sultanahmet Cezaevi iken tartışmalı bir şekilde otele dönüştürülen ve tarihi katledildiği gerekçesiyle birçok davaya konu olan Sultanahmet Four Seasons Oteli'nin içerisinde bulunan Hayyatin-i Hassa Camii'nde çekilen müstehcen bir fotoğraf, büyük yankı uyandırmıştı.

Taşpınar, eleştirilere rağmen dünya turuna devam ediyor. Son olarak İtalya'nın ünlü bir köyü olan Riomaggiore'de görüntülenen Taşpınar, takipçileriyle müstehcen fotoğraflarını paylaşmaya devam etti.

Bazı takipçileri, "Cami'de müstehcen poz vererek eleştirilerin odağı oldu ama aldırmadan dünyayı gezmeye devam ediyor" yorumlarıyla tepki gösterdi.