Evlilik açıklaması geldi: Serenay Sarıkaya ve Mert Demir evleniyor mu?

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, başarılı performanslarıyla sadece kariyerinde değil, aşk hayatında da adından söz ettiriyor. Son zamanlarda şarkıcı Mert Demir ile yaşadığı ilişkiyle magazin dünyasının odak noktası haline gelen Sarıkaya, bugün önemli bir gelişmeyle gündeme geldi. Mert Demir'in annesi Gülgün Demir, oğlunun konseri öncesi basının karşısına geçerek merak edilen soruları yanıtladı. Peki, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir evleniyor mu? Magazin dünyasını meşgul eden bu sorunun yanıtı, Gülgün Demir'in verdiği cevaplarda saklı olabilir. Detaylar için takipte kalın!

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2024 11:40

Geçmişte Çağatay Ulusoy, Kerem Bürsin, Cem Yılmaz ve Umut Evirgen gibi ünlü isimlerle aşk yaşayan Serenay Sarıkaya, şimdi müzisyen Mert Demir'le olan ilişkisiyle adından söz ettiriyor. Sarıkaya, son zamanlarda Mert Demir ile yaşadığı aşkla magazin gündeminin en önemli konularından biri haline geldi. Mert Demir'in annesi Gülgün Demir, oğlunun konseri öncesi basının karşısına geçerek Serenay Sarıkaya ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki, Serenay Sarıkaya ve Mert Demir evleniyor mu? İşte detaylar...

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir evleniyor mu?

Gülgün Demir, "Evet daha önce görüştüm Serenay'la. İkisi de birbiriyle çok mutlu" diyerek çiftin ilişkisi hakkında bilgi verdi. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in evlenip evlenmeyeceği konusundaki sorulara ise Gülgün Demir, "Kendileri nasıl isterse öyle olur. Bana bunları sormayın, bunlar ikisinin bileceği şeyler. Şu an gayet iyiler, ilişkilerini onaylıyorum, nasıl istiyorlarsa öyle devam etsinler" şeklinde yanıt verdi.

Mert Demir vokali Serenay mı?

Serenay Sarıkaya, sadece oyunculuğuyla değil, aşk hayatıyla da adından söz ettiriyor. Müzisyen Mert Demir'le olan ilişkisi, hem magazin hem de müzik dünyasında büyük yankı uyandırıyor. Çiftin ilişkisi, özellikle Serenay Sarıkaya'nın Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" şarkısında vokal yapmasıyla da dikkat çekmişti. Bir süredir birlikte olan çift, geçtiğimiz günlerde Kuruçeşme'de el ele görüntülenmiş ve Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir'i Harbiye Açıkhava konserinde de yalnız bırakmamıştı.

Serenay Sarıkay ile birlikte Mert Demir'in sahne fiyatı arttı

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ve olaylarla gündeme gelen çift, Mert Demir'in sahne fiyatını artırarak büyük bir ilgi görmesine sebep oldu. Demir'in, Bodrum'da vereceği konser için 2.5 milyon lira gibi dikkat çekici bir ücret aldığı belirtiliyor. Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşkı, hem magazin takipçilerini hem de müzikseverleri meraklandırmaya devam ediyor.