Herkes bunu konuşuyor! Enis Arıkan ile Ezgi Mola küstü mü?

Bu iddia magazin dünyasını karıştırdı. Enis Arıkan ile Ezgi Mola küstü mü? İşte sevilen kankalar hakkında üzen haber…

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2023 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2023 10:18

Onlar magazin dünyasının en sevilen kankaları. Ezgi Mola ve Enis Arıkan yıllardır süregelen dostluklarıyla herkesi kıskandırıyordu. Sevilen kankalar hakkında sosyal medya da herkesi üzen bir iddia ortaya atıldı. Ezgi Mola ve Enis Arıkan’ın uzun süredir küs oldukları iddialar arasında yer alıyor. Peki sevilen arkadaşlık gerçekten bitti mi? Detayları sizler için derledik…

Ezgi Mola ve Enis Arıkan sanat dünyasının en yakın iki arkadaşı konumundaydı. Komik videoları ve arkadaşlıklarıyla içimizi ısıtan Ezgi Mola ve Enis Arıkan arkadaşlığı üzerinde kara bulutlar geziyor ifadesi nereden ortaya atıldı peki?

ENİS ARIKAN’IN ÜZGÜN HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Aralarında herhangi bir kavga ya da tartışma geçmediği belirtilen ikilinin ortak arkadaşları tarafından barıştırılmaya çalıştığı da bir diğer iddialar arasında. Konuyla ilgi henüz iki taraftan da bir açıklama gelmezken. Enis Arıkan’ın sosyal medya hesabındaki üzgün paylaşımları da dikkatlerden kaçmıyor.

Geçtiğimiz aylarda Enis Arıkan Ezgi Mola’nın nikah şahidi de olmuştu. Güzel oyuncu Ezgi Mola kısa süre içinde bir bebek beklediği haberini sevenleriyle paylaşmıştı.  Sosyal medya üzerinde ikilinin arasındaki küslük iddialarına dair pek çok fikir yürütüldü. Bunlardan en dikkat çekici olanı ise bebeğin adının Enis olup olmaması konusunda ikilinin küstüğü yorumuydu. Sizce ikilinin arasına bu yüzden mi kara kedi girdi? Bakalım ilerleyen günlerde beklenen açıklama ilk olarak kimden gelecek?