İrem Derici’den önemli itiraf: Çocuk sahibi olamayacağım

Yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündemine oturan ünlü şarkıcı İrem Derici, özel hayatıyla ilgili samimi bir itirafta bulundu. Derici, artık istese de çocuk sahibi olamayacağını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2024 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2024 13:51

Ünlü pop şarkıcısı İrem Derici, yaptığı işler, sahne şovları ve müzik kariyerinin yanı sıra bomba açıklamaları ile de sık sık eleştiri oklarının hedefi haline geliyor. Derici, son olarak katıldığı Saba Tümer’in programında özel yaşamına dair samimi ve olay yaratacak açıklamalarda bulundu. Çocuk sahibi olmakla ilgili geçmişte belirttiği fikirleri nedeniyle linç edilmiş olan İrem Derici, artık istese de çocuk sahibi olamayacağını açıkladı.

ŞU AN İSTESEM DE OLMUYOR

İrem Derici, katıldığı programda bulunduğu çarpıcı itirafta, “Beni çok linçlediler çocuk istemiyorum diye, mahvettiler beni. İstemiyorumu geç, zaten benim şu an istesem de çocuğum olmuyor" şeklinde konuştu. Kendisine sebebi sorulduğunda ise, “Bir rutin kontrole gittim, doktorum geçtiğimiz sene aşırı yumurtluyordun, cirit atıyordu hepsi. Şu an yumurtlamıyorsun, 2-3 tane gözüküyor yumurta. Eğer ileride çocuk gibi bir isteğin olursa bizim bunları dondurmamız lazım dedi" açıklamalarında bulundu.

Doğurganlığının sona erdiğini, “Şimdi evlilik düşünmüyorum, çocuk istemiyorum ama insan bir korku içine giriyor öyle bir anda doğurganlığı elinden alınınca. Tik tak, tik tak zaman gidiyor" ifadeleriyle açıklayan Derici, geçmişte çocuk istemediğine dair açıklamalarıyla da gündem olmuştu.

ÇOCUKLARA TAHAMMÜLÜM YOK

İrem Derici, geçtiğimiz aylarda çocuklarla ve çocuk sahibi olmakla ilgili yaptığı açıklamaları ile sosyal medyada linç edilmişti. Derici, vermiş olduğu bir röportajında “Hiç çocuk hasretim yok. Çocuklara katlanamıyorum. Sürekli ağlayan derdini ağlayarak anlatan bir şeye benim tahammülüm yok." İfadeleriyle çokça eleştiri almıştı.

İrem Derici’nin artık çocuk sahibi olamayacağını açıklaması üzerine akıllara, geçtiğimiz ay verdiği röportajda kullandığı, “Yaş 37 zaten şu saatten sonra yumurtalar da bay bay birtanem sana çocuk falan yok diyor" ifadeleri geldi.