Kara Ağaç Destanı ne zaman başlıyor? İşte Kara Ağaç Destanı dizi kadrosu…

TRT 1 ekranlarında ilk defa yayınlanacak olan Kara Ağaç Destanı ne zaman başlıyor? Kara Ağaç Destanı dizi kadrosunda kimler var? İşte tüm detaylar…

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 15:49

Kara Ağaç Destanı adlı yeni dizi, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin başrollerini Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl ve Olgun Şimşek paylaşıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ufuk Hakan Eren oturuyor. TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan bu dizi için tanıtım ve fragmanlar yayınlandı, yayın tarihi belirlendi. Peki, Kara Ağaç Destanı ne zaman başlıyor? Kara Ağaç Destanı dizi kadrosunda kimler var? Diziye dair tüm bilgiler haberimizin devamında…

KARA AĞAÇ DESTANI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Başrollerini Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl ve Olgun Şimşek'in paylaştığı Kara Ağaç Destanı adlı dizi için yayın tarihi belli oldu. Kapadokya'da çekilen dizi, 23 Şubat Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİ KADROSU

Karaağaç Destanı dizisi, güçlü bir oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. İşte dizinin oyuncuları ve dizi karakterlerinin isimleri:

Olgun Şimşek: Celal Ağa (Başrol)

Emre Kıvılcım: Ömer (Başrol)

Hakan Boyav: Latif

Özlem Conker: Asiye

Merih Öztürk: Gülnaz

Meltem Akçöl: Sultan (Başrol)

Kenan Ciniviz: Feyzo

Deniz Altan: Sevim

Ayten Uncuoğlu: Paşa Kadın

Oğulcan Arman Uslu: Merdo

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİNİN KONUSU

Kara Ağaç Destanı dizisi, ağalık sistemi üzerinden güç, feodalite, sınıf çatışmaları ve aşk hikayesini ele alacak. 1950 ve 1970'li yıllarda Anadolu'nun kadim topraklarında geçen dizi, iyilikle kötülüğün, varlıkla yokluğun gerçeklerinin yan yana olduğu bir dünyayı izleyicilere aktaracak. Heyecan, hüzün ve sevdanın bir arada işlendiği Kara Ağaç Destanı, Anadolu'nun tarihi ve kültürel derinliklerinden ilham alarak, insan ilişkilerinin karmaşıklığını, toplumsal yapıların iç içe geçmişliğini ve yaşanan duygusal deneyimleri seyirciyle buluşturmayı hedefliyor.

KARA AĞAÇ DESTANI DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Merakla beklenen Kara Ağaç dizisinin çekimleri, Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesindeki terkedilmiş Soğanlı köyünde ve bir kısmı da Nevşehir Ürgüp'te devam ediyor.