Kardeşi Bahar Candan dört duvar arasındayken, Nihal Candan dört dörtlük tatilde

Nihal Candan, kara para aklama ve dolandırıcılık suçlamalarıyla cezaevine girdikten sonra 37 kiloya düşerek tahliye olmuştu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Nihal Candan, kardeşi Bahar Candan hala cezaevinde olup 27 yıl hapsi istenirken, tatile çıkarak denizden fotoğraf paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2024 13:45

Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle tahliye edildiği cezaevinden çıkmasının ardından kamuoyunun ilgisini üzerine çekmeye devam ediyor.

Dolandırıcılık ve kara para aklama gibi ciddi suçlardan altı ay önce tutuklanan Candan kardeşlerden Nihal Candan, 37 kiloya düştüğü için Anoreksiya teşhisiyle serbest bırakıldı.

Renkli yaşamına kaldığı yerden devam eden Nihal Candan, en son ayet paylaşarak kapanmak istediğini belirtmişti ve " Kapanmak istiyorum ama ona da bir şey derseniz diye çekiniyorum açıkcası..." ifadeleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi bir kez daha başarmıştı. Bu kez ise denizin ortasında çekilmiş bir fotoğraf paylaşarak gündeme oturdu.

Nihal Candan'ın tatildeyken paylaştığı pozlar, takipçileri arasında çeşitli yorumlara yol açtı. Takipçileri, kardeşi Bahar Candan cezaevindeyken, ablasının tatil yapıyor oluşunu eleştirdi.

NE OLMUŞTU?

Bahar Candan hakkında 'suç örgütüne üyelik' suçundan 2 ila 4 yıl arası, 'kamu görevlisi veya banka, sigorta veya kredi kurumu çalışanı gibi tanıtılarak dolandırıcılık yapma' suçundan ise 2 kez 12 ila 40 yıl arası olmak üzere toplamda 14 ila 44 yıl hapis cezası isteniyor. Nihal Candan'a ise benzer suçlardan dolayı 8 ila 24 yıl arası hapis cezası talep ediliyor.