Masterchef Mehmet Şef boşanma iddialarıyla gündemde... Yıllardır küllenmeyen aşk nazara mı geldi? Mehmet Şef ile eşi boşandı mı? Kızı Sude Yalçınkaya ilk defa açıkladı…

Masterchef Mehmet Şef bu aralar gündemin zirvesinde olan isimlerden biri. Adından sıkça söz ettiren ünlü şef Mehmet Yalçınkaya bu sefer de boşanma iddialarıyla gündemde. Sosyal medyada eşiyle birlikte fotoğrafının olmaması merak konusu oldu. Vatandaş çiftin boşanıp boşanmadıklarını merak ediyor. Mehmet Şef’in kızı Sude Yalçınkaya ise konuyla ilgili açıklamalarda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2024 10:40

MasterChef Türkiye'nin sevilen jürisi Mehmet Şef, özel hayatıyla gündemden düşmeyen isimler arasında. Ünlü şefin eşiyle boşandığı iddiaları ortalıkta dolaşırken, çiftin birlikte çekilmiş tek bir fotoğrafının bile olmaması bu söylentileri daha da güçlendirdi. Ancak, Mehmet Şef'in kızı sude Yalçınkaya'nın açıklamaları sonrası büyük sır çözüldü. Yalçınkaya yaptığı açıklamalr ile dedikodulara son noktayı koydu. Peki, Mehmet Şef ile eşi boşandı mı? Detaylar haberimizde... 

Mehmet Şef ile eşi boşandı mı?

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, MasterChef programının yeni sezonuyla birlikte ekranlara geri döndü.

Yarışmacılar ana kadroya girmek için büyük mücadele verirken, bir taraftan Mehmet Şef'in sert tavırları da adeta soğuk terler döktürüyor.

Aynı zamanda yarışmada babacan tavırlarıyla da gönülleri fetheden Mehmet Yalçınkaya'nın özel hayatı da merak konusu oldu.

Ana kadroya girmek için tüm yeteneklerini sergileyen yarışmacılar, Mehmet Şef'in karşısında soğuk terler dökmeye devam ediyor.

Mehmet Şef'in çok düşkün olduğu iki oğlu ve bir kızı bulunuyor.

Sude Yalçınkaya açıkladı

Özellikle kızı Sude'nin YouTube kanalına konuk olan Mehmet Şef'in ve kızının arasındaki tatlı ilişki dikkatlerden kaçmıyor.

Mehmet Şef'le ilgili en çok merak edilen şey ise hiçbir fotoğrafının olmadığı eşi.

Hal böyle olunca, ikilinin boşanıp boşanmadığı sıkça konuşulmaya devam ediyordu.

Ancak gerçeği Mehmet Şef'in kızı açıklamıştı. Mehmet Şef'in kızı Sude, verdiği bir röportajda "Annem ekranlarda olmayı seven birisi değil, o yüzden onu göremezsiniz. O çok eğlenceli birisidir." sözleriyle boşanma iddialarının asılsız olduğunu vurguladı.