Mustafa Sandal kimdir? Mustafa Sandal kiminle evli? Mustafa Sandal’ın kaç çocuğu var?

Bu hafta içerisinde en çok aratılan isimler arasında yer alan Mustafa Sandal’ın yaşamı merak edilirken, ünlü isme ilişkin birçok bilgiyi derledik… İşte, Mustafa Sandal kimdir? Mustafa Sandal kiminle evli? Mustafa Sandal’ın kaç çocuğu var?

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 11:37

Türk pop müziği sanatçısı olan Mustafa Sandal, sanat yaşamı ile olduğu kadar özel hayatıyla da çok konuşuluyor… Bu hafta içerisinde en çok aratılan isimler arasında yer alan Sandal’ın yaşamı merak edilirken, ünlü isme ilişkin birçok bilgiyi derledik…

Mustafa Sandal kimdir? Mustafa Sandal’ın ilk eşi kimdir? Mustafa Sandal Nereli? Mustafa Sandal Kiminle evli? Detaylar haberimizde…

MUSTAFA SANDAL KİMDİR?

Mustafa Sandal, 11 Ocak 1970 yılında İstanbul’da doğdu. Sandal, Türk halkı tarafından sesi ve şarkıları çok beğenilen sanatçılardan biri. Müzik alanında yaptığı çalışmaların yanı sıra televizyon, reklam, sinema gibi sektörlerde de önemli başarılar yakalayan Mustafa Sandal, bugüne kadar tüm dünyada 14 milyonun üzerinde albüm sattı ve Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Hakan Peker gibi önemli isimlerin de aralarında olduğu çok sayıda sanatçıya şarkılarıyla destek verdi. 1990’lı yılların başlarında çok sayıda şarkıcıya verdiği bestelerle müzik piyasasında önemli bir tanınırlığa ulaşan sanatçı, 1994 yılında yayımladığı ilk stüdyo albümü ‘Suç Bende’ ile önemli bir ticari başarı yakaladı. Dolayısıyla tüm Türkiye'de tanınan bir sanatçı hâline geldi.

AYA BENZER İLE PARLADI

Sandal, ilk albümünün ardından 1996 yılında ‘Gölgede Aynı’ isimli albümüyle pek çok ödül kazandı. 1998 yılında ‘Detay’ adlı şarkı ile ivme yakaladı ve ‘Aya Benzer’ isimli parçasıyla listelerde 1 numaraya oturdu. Ardından Sony Music'le sözleşme imzaladı ve ‘Araba’ adlı albümünü dünyanın dört bir tarafında satışa sundu.

Sandal, ‘Araba’ ve ‘Aya Benzer’ parçalarıyla yurt dışında da tanınırlığını arttıran ve gencinden yaşlısına herkesin sevdiği ve beğendiği sanatçılardan oldu. O zamanların yakışıklı sanatçılarından olan, şimdilerde de o izlenimi veren sanatçı Mustafa Sandal, magazin gündeminde de adından sıkça söz ettiriyor.

MUSTAFA SANDAL'IN EŞİ KİM?

Bir çok kişinin merek ettiği sanatçı ilk evliliğini 13 Ocak 2008 - 6 Haziran 2018 tarihleri arasında Boşnak kökenli Sırp şarkıcı Emina Jahovic ile evlilik yaptı. Bu evlilikten Yaman ve Yavuz adında 2 erkek çocuğu oldu. Çift evliliklerini 10 yıl sürdürdü daha sonra karşılıklı anlaşarak boşandı. 3 Haziran 2022 yılına kadar ismi birkaç kişiyle anılsa da Mustafa Sandal, 2022 yılında butik işletmecisi Melis Sütşurup ile evlendi, şimdilerde ise evliliğinin yolunda gittiği kaydediliyor.