One Direction grubunun üyesi Liam Payne, balkondan düşerek hayatını kaybetti

Dağılan İngiliz müzik grubu One Direction'ın eski üyelerinden Liam Payne, Arjantin'de konakladığı otelin balkonundan düşerek hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 09:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 09:09

İngiliz medyasının aktardığına göre, 31 yaşındaki eski One Direction üyesi Liam Payne, dağılan grubun diğer üyesi Niall Horan'ın Arjantin'deki konserine katılmak üzere Buenos Aires'e gitti.

Buenos Aires polisi, "Casa Sur Palermo" adlı otelde kalan Payne'in alkol veya uyuşturucu etkisinde olduğu sanılan agresif bir müşteri hakkında gelen ihbar üzerine otele gittiklerini belirtti. Otele ulaştıkları anda bahçede bir gürültü duyan polis ekipleri, Payne'i ağır yaralı halde yerde buldu.

Buenos Aires ambulans hizmetleri yetkilisi Alberto Crescenti, yaklaşık 40 metre yüksekten balkondan düşen Payne'e yapılan ilk müdahalenin ardından hayatta kalma şansının çok düşük olduğunu açıkladı. Crescenti, ihbarın saat 17.04'te yapıldığını ve ambulansın olay yerine 17.11'de ulaştığını belirtti, ancak Payne'in olay yerinde hayatını kaybettiğini doğruladı.

Payne'in ölüm haberi sonrasında birçok ünlü isim ve sosyal medya kullanıcısı üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaptı.

TÜM ZAMANLARIN EN ÇOK SATAN ERKEK GRUBU

Payne, 2008 ve 2010 yıllarında "The X Factor" adlı müzik yarışmasına katılmıştı. 2010'da yarışmada Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson ve Niall Horan ile birlikte bir araya gelerek One Direction grubunu kurdu. One Direction, 70 milyondan fazla albüm satışıyla tüm zamanların en çok satan erkek grubu ünvanını kazandı. Zayn Malik'in ayrılmasıyla grup dağılma sürecine girdi ve 2017'den itibaren tüm üyeler solo kariyerlerine yöneldi. Payne, grupla kazandığı 200'ün üzerinde ödülün ardından solo çalışmalarına başladı ve Ed Sheeran, Rita Ora, French Montana ve J Balvin gibi ünlü isimlerle iş birlikleri yaptı.