Seda Sayan'dan yakın dostları Safiye Soyman ve Bülent Ersoy'un makyajı ile ilgili çarpıcı açıklamalar: 15 gün makyajla böyle duruyorlar!

Ünlü şarkıcı ve televizyon sunucusu Seda Sayan, son açıklamalarıyla yine gündemde! Sık sık dobra dobra konuşmasıyla tanınan Sayan, bu sefer yakın dostları Bülent Ersoy ve Safiye Soyman hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. Makyaj alışkanlıklarını konu alan itirafıyla şaşkınlık yaratan Sayan, Ersoy ve Soyman'ın makyaj rekorlarını ortaya döktü. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2024 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2024 10:37

Sabahların sultanı, ülkenin en ikonik isimlerinden biri olan Seda Sayan, yine gündemde. Her daim dikkatleri üzerine çeken ve gündemde kalmayı seven Sayan, sadece sesi, şarkıları ve ekranlardaki varlığıyla değil, aynı zamanda dobra açıklamaları ve ani çıkışlarıyla da tanınıyor. Seda Sayan'ın yakın arkadaşlarıyla ilgili son açıklamaları ise bir kez daha şaşırttı ve tartışma yarattı. İşte Seda Sayan'ın yakın dostları Safiye Soyman ve Bülent Ersoy'un makyajı ile ilgili çarpıcı açıklamaları...

Seda Sayan'dan makyaj itirafı

Sunuculuğunu yaptığı programda yine herkesi şaşırtan bir açıklamaya imza atan Sabahların Sultanı Seda Sayan, bu kez programında konuğu Ayşe'ye yönelttiği sert eleştirilerle gündeme oturdu. Kirpiklerini çıkarmadığı için takılan Sayan, konuyu ise uzun zamandır tanıdığı ve yakın dostları olan Bülent Ersoy ve Safiye Soyman'a bağladı. Bu açıklamalarıyla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Seda Sayan, tartışma yarattı.

Seda Sayan, geçmişte birlikte çalıştığı ve her diyaloglarına hayran kaldığımız Bülent Ersoy ve Safiye Soyman'ın makyaj alışkanlıklarını gündeme getirdi. Ünlü şarkıcı ve televizyon sunucusu, şimdiye kadar pek bilinmeyen bir gerçeği ortaya çıkararak bomba bir itirafta bulundu. Bu açıklamasıyla sosyal medyada büyük yankı uyandıran Sayan, Ersoy ve Soyman'ın makyaj rutinlerini masaya yatırdı.

Seda Sayan: Safiye Soyman 1 hafta, Bülent Ersoy 15 gün!

Seda Sayan'ın son açıklamaları makyaj dünyasında şok etkisi yarattı.Ünlü şarkıcı, yakın dostları Bülent Ersoy ve Safiye Soyman'ın makyaj alışkanlıklarını ortaya çıkardı. Programında konuklarıyla samimi bir sohbet gerçekleştiren Sayan, özellikle Soyman ve Ersoy'un makyaj konusundaki iddialı tutumlarına dikkat çekti. 'Sen de yoksa hiç ellemedin mi makyajını Safiye Soyman gibi?' diyen Sayan, 'Safiye'ye kirpiği takıyorsun, makyajı yapıyorsun bir hafta o makyaj duruyor yüzünde. Bülent Ersoy falan 15 gün rekoru var onun. Böyle duruyorlar 15 gün makyaj silmeden!' açıklamasıyla şaşkınlık yarattı."