Tan Taşçı takıntılı hayranı tarafından taciz ediliyor: 6 ay uzaklaştırma kararı aldı

Ünlü şarkıcı Tan Taşçı, yıllardır ısrarlı takip ve tacize uğradığı hayranı Nurşan Ç. tarafından psikolojik şiddet gördüğü gerekçesi ile üçüncü kez uzaklaştırma kararı aldı.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2024 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2024 16:44

Milyonların sevgilisi ünlü şarkıcı Tan Taşçı, yıllardır saplantılı hayranı ile mücadele ediyor. Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Taşçı, kendisini uzun yıllardır taciz eden saplantılı hayranı Nurşan Ç. Hakkında üçüncü kez uzaklaştırma kararı çıkardı.

Nurşan Ç. İsimli kadın tarafından ısrarlı takip ve tacize uğrayan ünlü şarkıcı, psikolojik şiddet gördüğü gerekçesi ile bu kişi hakkında suç duyurusunda bulunarak, geçmişte üç kez uzaklaştırma kararı almıştı. Nurşan Ç. isimli saplantılı hayranı için ısrarlı takip suçundan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldığı halde, hayranı tacizlerini sürdürmüştü.

6 AY UZAKLAŞTIRMA

Tan Taşçı’nın avukatı Serkan Toper konuya ilişkin açıklamada bulunarak, “Nurşan Ç.’nin yıllardır süren taciz ve saldırıları nedeniyle büyük korku yaşayan müvekkil, can güvenliğinden ciddi şekilde endişe duymaktadır. Bu duruma artık tahammül edemeyen müvekkilin bir sanatçı olarak korunması devletin, somut olay bazında yargı yolu kapsamında mahkemelerin görevidir” şeklinde konuştu.

Aile mahkemesi, Tan Taşçı’nın talebini kabul ederek Nurşan Ç. hakkında 6 ay süreyle Tan Taşçı’ya yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına, bulunduğu konuta veya işyerine yaklaşmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi.