Tunç ve Yığılı ailelerinin en mutlu günü

Mehmet Sadık Tunç’un oğlu Ömer Emre Tunç hayatını Harita Mühendisi Selin Yığılı ile birleştirdi. Nikah törenine İzmir siyasetinin önde gelen aktörleri akın etti

Haber Giriş Tarihi: 20.04.55527 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.55527 12:20
ilksesgazetesi.com

RABİA AYKUT

İzmir’in Karabağlar ilçesinin önceki dönem kaymakamlarından Mehmet Sadık Tunç ve ailesinin en mutlu günü… Mardinli Mukaddes ve Mehmet Sadık Tunç çiftinin diş hekimliği mesleğini sürdüren oğulları Ömer Emre Tunç, yaşamını Harita Mühendisi Kırklareli’li Selin Yığılı ile birleştirdi.

V& Hotels Karşıyaka’da kokteyl havasında gerçekleşen nikah törenine; AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, TBMM 24. ve 25. dönem AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Bürokrat Şehmus Günaydın, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Hayrettin Uçak ve Tunç ile Yığılı ailelerinin akrabaları katıldı.

HATIRA FOTOĞRAFLARI ÇEKİLDİ

İzmir’in tanınan siyasi aktörlerinin nikah alanına gönderdiği çelenkler dikkat çekerken, keman ve yan flüt eşliğinde ağırlanan misafirler ile hatıra fotoğrafları çekildi. Renkli anların yaşandığı nikah töreni gelin ve damadın salona girmesiyle devam etti.

Genç çiftin nikah şahitliğini; AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, AK Parti İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, TBMM 24. ve 25. dönem AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ve Bürokrat Şehmus Günaydın yaptı.

MUTLULUKLA SARARMASI DİLEĞİYLE

Nikah merasiminin ardından söz hakkı alan Milletvekili Çankırı, “Birbirlerine çok güzel bir ‘Evet’ dediler. Birbirinize en yüksek sesiniz inşallah bir tek bugün olan o evet olur. Bizler de buna şahitlik ettik. Nikah memurumuz cüzdanı gelin hanıma verirken önce ben alacağım, benim kendisine vermem lazım dedim. Selin’ciğim öncelikle biz aynı zamanda senin görümceleriniz. Ömer’imize iyi bakmanı istiyoruz ama Ömer’imizin de inşallah sana iyi bakacağını biliyoruz. İnşallah bizler de burada sizin bu mutlu gününüze şahitlik ederekten hayırlı evlatlar yetiştirmenizi diliyoruz. Sizleri yetiştiren anne babalarınızı çok iyi tanıyoruz. Çok sevdiğimiz kıymetli dostlarımız. İnşallah sizler de vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirsiniz, bu güzel günleri beraber yaşamayı Rabbimiz nasip etsin. O yüzden bu cüzdanı sana teslim ediyoruz. En yetkili kişi evin hanımıdır. Yatak odasının en birinci çekmecesinde dursun. Genelde orada saklanır ya… Çekmecende mutlulukla sararması dileğiyle. Bir yastıkta mutluluğunuzun daim olmasını diliyorum. Tekrar tebrikler.” dedi.

Nikah kıyıldıktan hemen sonra genç çift önce ilk danslarını yaptı ardından pastalarını kesti.