Umut Akyürek madde bağımlısı kızından korktuğu için kendisini odaya kilitledi

Şarkıcı Umut Akyürek, sosyal medyada şok eden bir paylaşımda bulundu. Akyürek paylaşımında, madde bağımlısı olduğunu açıkladığı kızından korktuğu için kendisini odaya kilitlediğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 11:46

Zaman içinde geçirdiği değişimle sıkça gündeme gelen Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek, son zamanlarda yaptığı estetik işlemlerle dikkat çekmişti. Ünlü şarkıcı, bu kez sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalar ile gündem oldu. Sosyal medya hesabında kızının yasaklı madde kullandığını duyuran Akyürek, herkesi şaşırtan ifadeler kullandı.

2. Sayfa'nın haberine göre, Akyürek, kızı Melek Bal Ertuğrul'un psikolojik problemleri olduğunu ve kriz geçirdiğini ifade ederken, kızından korktuğu için kendisini odaya kilitlediğini açıkladı.

KORKUNÇ BOYUTLARA VARDI

Şarkıcı Akyürek, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Psikolojik rahatsızlığından dolayı hiçbir konuda kendini frenleyemediği için korkunç boyutlara vardı iş. Kendimi odaya kilitledim. İki gündür yoktu. Yine çok büyük bir kriz yaşıyor. Polis çağırmak zorunda kaldım. Daha önce defalarca çağırdık. Ben bir sanatçı olduğum halde gücüm yetmiyor. Başına bir şey gelir diye korkuyoruz. Babasına daha önce iki kez bıçakla saldırdı. Beni defalarca darp etti çünkü bilincini kaybediyor"