Uzun süredir ortalıkta yoktu: Şeyma Subaşı'nın Bodrum paylaşımı olay oldu

Dünyayı gezmeye başlayan Şeyma Subaşı'nın, son paylaşımı ile Bodrum'da olduğu ortaya çıktı. Instagram'da 2 milyon 800 bin takipçisi bulunan Subaşı'nın, abonelik sisteminde ise yaklaşık 200 bin takipçisi olduğu tahmin ediliyor. Son olarak Bodrum'da çekilen pozlarını takipçileriyle paylaşan Subaşı, sosyal medyada aktif bir şekilde paylaşımlarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 11:44

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programına katıldıktan sonra evlenmiş, ancak 2020 yılında Ilıcalı'dan boşanmıştı. Son Bodrum paylaşımı, kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde yorumlandı. Boşanma sürecinde yüklü miktarda nafaka ve tazminat alan Subaşı, daha sonra dünya turuna çıkmıştı. Sosyal medyada aktif olan Subaşı'nın Instagram'daki takipçi sayısı 2 milyon 800 bini geçtiği görülüyor. Ayrıca, ücret ödeyerek abone olunabilen özel içeriklerini görebilen takipçi sayısının ise 200 bini aştığı iddia ediliyor.

Şeyma Subaşı'nın aylık 250 TL karşılığında abonelerine sunduğu transparan kıyafetli paylaşımı, yeni tartışmaların fitilini ateşlemişti. Abone sayısını artırmak amacıyla görsel şovlar yapan Subaşı, Bodrum paylaşımının altında sık sık Acun Ilıcalı ile ilgili yorumlar aldığı gözlemlendi.